Tüp bebek yardım...

bizde prosedür sanırım daha kısa olacak çünkü eşim azospermi hiç canlı yada ölü sperm çıkışı yok direkt ICSI yoluna başvuracağız.raporlu olması en azından maddi olarak çok yıpratmaz.

evet canım sizde aşılamayı geçerler..inşallah ilk denemende olur sıkma canını desem de boş..ben 1 yıldan fazladır hastanelerde yıprandım ne yazık ki hiçbir hastaneye direk gidemiyoruz önce sevk al bi gün askeri hastanede geçiyor ertesi günde hastaneye git..
yinede şükür güvencemiz var uğraşıyoruz..hastane olanağı yoksa eşin tayin isteyebilir
biz izmirde oturuyoruz fakat eşim sürekli dışarda şu anda da 2 aydır yok 3 gün sonra aşılamaya yetişecek..ankaraya dilekçe yazdı hastaneden rapor aldık ..mayısta sağlık durumundan tayin göreceğiz çünkü tedavi gröemiyoruz sürekli briyerlere gidiyor ve denk gelmiyoruz gerçekten tsk bu konuda anlayışlı elinden geleni yapıyorlar ..yine izmide kalacağız fakat eşim dışarı gitmeyecek..
allah yardımcımız olsun..

sağol canım bizim avantajımız ankaralı olmamız ve ailemizin gataya yakın yerde olması.birde eşim rahatlıkla sevk alıp gelebiliyor.sadece ben korkuyorum 4b sözleşmeli öğretmen olarak uzarsa tedavi benden sorun olurmu diye.zaten eşimin tetkik ultrason spermiyogram idrar tahlilleri tamam hormon içinde kanı cuma verdik haftaya cuma alacağız tek genetik için kan vereceğiz yarın sabah o ne zaman çıkar Allah kerim,birde biyopsi var sanırım onada daha var.bende p.tesi sevk alıp geleceğim nasipse,gelir gelmezde tedavimizi olmak istediğimiz doktorun muayenehanesine gidip bilgi ön tetkik muayenelere bakacağız ben geçen sene baktırmıştım pek bişey çıkmadı adetin 3.günü tahlildede herşey normaldi sadece ferittin düşüktü oda önemli değilmiş.fsh ım 7,2 çıktı yani sorun yok gibi ama birde burada tetkik olalım bakalım.

tabi tekrar olmak da fayda var çünkü bor hormon değerleri her adette değişebiliyor
inşallah yine sorun yoktur
bizde bir ara ankara gatayı düşündük eşim ankaralı ama sonra okuduklarımızdan sonra vazgeçtik ama doktor seçmenin mutlaka faydası vardır..
inşallah emeklerimiz boşa gitmez

inşallah deniz,bugün eşim genetik için kan verdi.benim içinde akşama muayenehanesine gideceğiz.yarında benim tetkikler başlar eşimin sonuçlarını alıp tüp bebek raporu çıkartmaktan başka birşeyi kalmadı.benden isterlermi rahim filmi vs bilemiyorum ama genede araştırıp en uygun test tetkikleri yaptıracağız mesela bende genetiğe baktıracağım ki Allah muhafaza iki taşıyıcı olunca hatalı gende hasta çocuk olma olasılığı yüksek oluyor.

inşallah herşey temiz çıkar iş sadece rapora kalır
çok yıpratıcı bri süreç
alnımızın akıyla çıkarız umarım

hayırlısıyla inşallah bugün hormon için kan verip rahim filmine gün aldım rahim filminde sorun çıkmazsa hemen konsey raporu alıp uygulamaya başlayacağız.namık kemal duru hoca var ilgili biri muayenehanesine gittik sağolsun moral olarakta iyi şeyler söyledi tese yoluyla %90 ihtimal sperm bulabiliriz,seninde yumurta rezervin iyi dedi.gerçi ürolog doktorumuzda %40 ihtimal verdi ama %40ta iyidir proxeed plus kullan dedi tam emin olmamakla birlikte faydası olur dedi.eşimin hormonları gene normal,tüm evraklar tamam sadece benim rahim filmim ve hormon değerlerimle konseye başvurup rapor çıkarttırıcaz.namık kemal hoca 8 günlük tedavi var onu yapıcam dedi.adetin ilk günü başlayan tedaviden.haziranda transfer olabilir.hayırlısı bakalım.

herşeyin bu kadar hızlı ilerlemesi ne güzel..
birde bu rapor prosedürle yıpranmayacaksınız..
inşallah rahim filminde temiz çıkar
kısa protokol olacak adetle başladığına göre benim öyle olmuştu
inşallah allah gönlünüze göre versin
senin rezevinin iyi olması çok büyük avantajj.
çok erkek sorunlu hamile var bayanda sorun yoksa erkek sorunu tüp bebekte şansı çok..allahım sizi de bu şanslılardan yapsın
benimde cuma ya da cumartesi aşılamam var 2 tane güzel yumurtam gelişmiş mayıs sonu gibi belli olur..
gelişmeleri yaz burdan takip ederim
allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…