- 10 Ocak 2014
- 1.542
- 2.686
- 333
Merhaba arkadaşlar, 35 yaşındayım tüp bebek tedavisiyle çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. İlk tedavim 6. günde yumurtam gelişmediği için iptal edildi. İkinci tedavimde 4 yumurtam vardı. 2 tanesi gelişti. Yumurta toplama işleminde ikisi de boş çıktı. Geçtiğimiz ay ilaç bulamadım tedaviye başlayamadım. Bu ay da ilaçlarımı temin ettim reglimi beklerken, geçtiğimiz hafta bahçemde sokak kedisini beslerken kedinin dişi hafif parmağımı sıyırdı. Ben de her ihtimale karşı kuduz aşısı yaptırdım. Bu sefer de reglim tam başlayamadı. Geçtiğimiz çarşamba günü hafif kahverengi şeklinde lekelenmem başladı. Cumartesi gününden beri de az az kanama yaşıyorum. Salı günü doktoruma gittim. Ultrasonla baktı "2 tane olgun yumurta gördüm. Ama kan tahlili ver önce yumurta mı değil mi bakalım ona göre yumurtaysa hiç ilaca başlamadan direkt perşembe günü toplayalım" dedi. Umutlandım ama maalesef tahlillerimde onlar yumurta çıkmadı. Doktor "ufak kist oluşmuş regl kanamasıyla atarsın" dedi. Cumartesi günü tekrar kontrole çağırdı. Duruma göre tedaviye başlayıp başlamamaya karar verecek. Kanamam hale az az devam ediyor. Doktora kuduz aşısı olduğumu da söyledim hiç yorum yapmadı. Acaba diyorum kuduz aşısı mı reglimi böyle düzensiz yaptı. Vitaminler kullandım tedaviye hazırlandım yine kendimi hayal kırıklığına uğramış hissediyorum. Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar yazarsanız memnun olurum.