tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

merak içindeyim. test gününüzden önce hamilelik belirtileri yaşadınız mı. yaşadıysanız nelerdi bu belirtiler. bilgilendirirseniz çok sevinirim..
bn tahlil vermeme 2 gün kala çok ağrım oldu adet sancısı gibi dedim yine tutmadı istemeye istemeye gitmiştim.Çok şükür 3.denemede ikiz tuttu .bir kız bir erkek 2 tane altın gibi yavrularım var.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin şuan ezan okunmakta burada.İnşallah Rabbim kucağınızı doldursun sizlerinde.Vakti zamanı gelince olacaktır

Selamlar,
hamilelikte pek belirti yaşamadım, hatta rahat bir hamilelikti Elhamdulillah.
Elhamdulillah Allah nasib etti. Allah dilerse zorları kolaylaştırır. tedavi süreci uzun ve üzücü geçiyordu.
o ay baştan tedaviye başlamış ve hayırlısı demiştik. dr tedavinin ortasında bu ay da olmayacak gibi ilaçları bırak bosuna kullanma istersen yan etkilerine maruz kalma demişti.
ama o ay ilk kez arkadas ve yakınlarımdan HATİM, Salavat ve dualar istemiştim. dr 10-15 gün sonra gel dediği halde ben 1 hafta sonra içimden gitmek geldi ve dr a gittim. bana ne yaptın dedi? ilaçları bırakmıştık ama o halde bile gelişme olmuş ve iyi görünüyor yumurtalar dedi. tekrar devam ettik ilaç vs ile tedaviye sanki hiç o ay bırakmamış gibi. ve Elhamdulillah Allah nasib etti gebelik oldu. hamd olsun 6 yasında yavrus.
Dua, HATİM, Salavat desteğine hem güvendim hem de o sürecte beni gerçekten rahatlatıyor, teslimiyet ve moral oluyordu.
Allah nasib etsin isteyen herkese inşaAllah hayrla, huzurla, sağlıkla...
(çokça Duamdasınız...)

Ben de tup bebeekle hamile kaldim.3 denememde surekli test gunume yakin lekelenme olmustu yerleşme kanamasidir die her seferinde kendimi kandirmistim ve sonuc husrandi.mustafa acetin tedavisinde ilk kez acik pembe renk lekelenme gibi cok ufak bi akinti geldi 8.gunde teati yaptirdim ve 125 sonucu gordum.illa 10 yada 12.gunu beklemeye gerwk yok zaten varsa 0.5 araliginin ustunde cikiyor.

Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik.. 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı.... :KK43:(( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi.. :KK43:

Kızlar yardim ne olur
15 aralık transferim oldu 2 adet embriyo...
Transferden 8 gun sonra test yaptirdim beta hcg 64 cikti.. Çok sevindik.. 2 gun sonra tekrar yaptırdım 24 çıktı.... :KK43:(( Aslinda doktorum 12. Gun yaptır demişti, yani 28 aralikta demisti. Doktora sordum herşey olabilir dedi... Pazartesi tekrar bakalim dedi. 1 gun daha bekleyecek dermanim kalmadi... Nolur yorum yapın.. Benzer durumda olan varmi.. :KK43:
Sonucu nuz nedir? Çok merak ettim

Degerim 4 e dusmus, gebelik sonlanmis, tutunamamis dusmus, kimyasal gebelik.:(
Allah'ın işine karışılmaz,ne zaman uygungörürse o zaman olacak.

Degerim 4 e dusmus, gebelik sonlanmis, tutunamamis dusmus, kimyasal gebelik.:KK43:
Allah'ın işine karışılmaz,ne zaman uygungörürse o zaman olacak.
Allah o kadar büyük ki, vakti zamanı gelmemiş, umudunu yitirme bnmki 4. Tuttu, ki bn kendimi kanser hastası gibi hissediyordum

arkadaslar benim iki cocugum var esimin bir ikinci evliligimiz ve biran önce olsun diye tüp bebek yaptirdik bugün transferle beraber 10. gün idrar tesstim negatif kanimda yarin belli olucak kasik be belimde gelip cene batmalar sansilar oldu gögüsümsde hasasiyet uclarinca acimi mor damarlR VE BUGÜN COK SIK IDRARA CIKIYORUM MORELIM BOZUK HEYCANLYIIM SIZCE HAMILE OLABILIRMIYIM

arkadaşlar merhaba
bende 5 yıllık evliyim Sakarya adatıp hastanesinde tüp bebek yaptırmak istiyoruz bu hastane hakkında bilgi sahibi olan var mı?tavsiye eder misiniz?teşekkürler

Slm rabbim herkeze versin bendede yumurtalık yok gurcustanda taşıci anne ile yapacağız ins olur

Slm kizlar bende tup bebek dusunuyorum pko hastaaiyim 2 sefee ilacla yumurtalarim buyudi catlatma ignesi yaptirdim 2 sefer klomen kullandim 1 de buyudu 1 buyumedi ama hicbirinde gebelik elde edemedm dr asila yapalim dedi ve %2 %3 oran verdi ve ben onun ixin o kadar hormon ilaci kullanmak istemiyorummn ve tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz ama nerde yaptorcagimiza karar verwmedik ve pko hastasi olup tup bebekde pozitif sonuc alan var mi kizlar ?

Slm kizlar bende tup bebek dusunuyorum pko hastaaiyim 2 sefee ilacla yumurtalarim buyudi catlatma ignesi yaptirdim 2 sefer klomen kullandim 1 de buyudu 1 buyumedi ama hicbirinde gebelik elde edemedm dr asila yapalim dedi ve %2 %3 oran verdi ve ben onun ixin o kadar hormon ilaci kullanmak istemiyorummn ve tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz ama nerde yaptorcagimiza karar verwmedik ve pko hastasi olup tup bebekde pozitif sonuc alan var mi kizlar ?
İsim yazmak reklama mı girer bilmiyorum ama Aret Kamar'ı önerdiler bana vakit bulabilirsem ona gidicem bende pko hastasıyım 5sefer ilaç kullandım sadece 1 sefer yumurtam gelişti aşılama yapıldı ama tutmadı. Memnun kalırsam yada iyi sonuç alırsam yazarım

ilk tüp bebek deneyişim... onca iğneye rağmen ancak 3 yumurta üretebilmişim... Morali,m bozuk panik halindeyim. Sizlerin kaçıncı seferde hamile kalabilme şansınız oldu?

1. de tek embriyo transfer edildi 7 gün sonra adet oldum. 2. De 2 embriyo transfer edildi 11. gün bhcg 128, 13. gün bhcg 224, 19. gün bhcg 113 ve düşük oldu. 3. Transfer yine 2 embriyo 16. Gün bhcg 1650 ve ikiz kuzularım 1 aya kadar geliyorlar Allahın izni ile.. Sakin ol canım stres sonucu değiştirmiyor.

Olmaz olur mu canım. Asıl PKO hastalarının şansı çok daha fazla İstanbul maltepe üniversitesi hastanesine git hem uygun hem ehil. Sana neden aşılama önermişler ki çok ilginç..

Olmaz olur mu canım. Asıl PKO hastalarının şansı çok daha fazla İstanbul maltepe üniversitesi hastanesine git hem uygun hem ehil. Sana neden aşılama önermişler ki çok ilginç..
Halen asilama diyolar bende bilmiyorum 2 yillik evliyim ama cnm bi de onca ilaca ragmen en fazla 3 yumurtam buyudu tup bebwk tutma sansi var mi ki ve 2 yillik evli olunca bi de asilama denemeyince direk tup bebek dr yonlendirmiyo ben o kadar hormon ilaci tekrar almak istemiyorm yaaa hele bi de %2 %3 bi ihtimal icin napcam bilmiyorum ...

İsim yazmak reklama mı girer bilmiyorum ama Aret Kamar'ı önerdiler bana vakit bulabilirsem ona gidicem bende pko hastasıyım 5sefer ilaç kullandım sadece 1 sefer yumurtam gelişti aşılama yapıldı ama tutmadı. Memnun kalırsam yada iyi sonuç alırsam yazarım
Cnm bende duydum Aret beyi iyi diyolar o da var arastirdiklarim arasinda haber et olur mu cnm fiyat ne ogrenince onuda yazarsan sevinirim ...Bende 2 kez klomen kullandim 1 de yumurtam buyudu birinde büyumedi igne gonal f kullandim birinde 2 birinde 3 yum. buyidu catlatma ignesi oldum ama olumauz sonuc aldim asilama yapalim dedi dr ama %2 %3 bi ihtimal icin artik o kadar hormon ilaci almak iatemiyorum cok kg aldiriyor ve bunyem i alt ust ediyor cnm yaa... Bu arada cnm fiyati da sorsan toplam kaca mal oliyor sevinirim bi de basari oranlari yuzde kacmis onuda sor... Simdiden cook tesekkur ederim ....

Cnm bende duydum Aret beyi iyi diyolar o da var arastirdiklarim arasinda haber et olur mu cnm fiyat ne ogrenince onuda yazarsan sevinirim ...Bende 2 kez klomen kullandim 1 de yumurtam buyudu birinde büyumedi igne gonal f kullandim birinde 2 birinde 3 yum. buyidu catlatma ignesi oldum ama olumauz sonuc aldim asilama yapalim dedi dr ama %2 %3 bi ihtimal icin artik o kadar hormon ilaci almak iatemiyorum cok kg aldiriyor ve bunyem i alt ust ediyor cnm yaa... Bu arada cnm fiyati da sorsan toplam kaca mal oliyor sevinirim bi de basari oranlari yuzde kacmis onuda sor... Simdiden cook tesekkur ederim ....
Bana rapor çıkacak zeynep kamile gittim aşılama sürecinde. Bu ay içinde halledebilirsem rapor işini mart nisan gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum. Fiyata gelince sgk anlaşmaları var rapor çıkarsa fark ücreti 2500 civarı +kullanılacak ilaçlar için fark ücreti nekadarsa o ödenecek rakam birde muayene ücreti var ilk görüşmede ödeniyormuş sadece. Aret beyin 400 yada 250 olması lazım bir kağıda yazmıştım ama kağıt yanımda yok şuan fiyat alalı 2-3 ay oldu iş yoğunluğumdan vakit bulamadığım için gidemedim bi türlü. Rapor çıkmazsa da 5000 civarıydı sen aşılama denemeyeceksen tüp bebek raporu çıkartmazlar zaten direk özel yaptırısın.

Back
X