- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
ç
Birde ben 6-7 yerden fiyat aldım en uynun bahçeci anadolu yakası ve bu aret beyin olduğu yer. Florance nıgtingale hastanesini de öneren oldu bana ama orda 8000 + 1500-2000 falan ilaçlar tutar dediler sgk anlaşması da olmadığı için orayı düşünmedim. Birde ayrıca birçok tüp bebek merkezinde ilk görüşme ücretsiz oluyor tedaviye başlamaya karar verince 150-250 tl arası doktor muayene ücreti alıyorlar. Aret beyin olduğu hastanede muayene ücretini direk ilk görüşmede alıyorlarmış sonrasında muayene ücreti almıyorlarmış.Cnm bende duydum Aret beyi iyi diyolar o da var arastirdiklarim arasinda haber et olur mu cnm fiyat ne ogrenince onuda yazarsan sevinirim ...Bende 2 kez klomen kullandim 1 de yumurtam buyudu birinde büyumedi igne gonal f kullandim birinde 2 birinde 3 yum. buyidu catlatma ignesi oldum ama olumauz sonuc aldim asilama yapalim dedi dr ama %2 %3 bi ihtimal icin artik o kadar hormon ilaci almak iatemiyorum cok kg aldiriyor ve bunyem i alt ust ediyor cnm yaa... Bu arada cnm fiyati da sorsan toplam kaca mal oliyor sevinirim bi de basari oranlari yuzde kacmis onuda sor... Simdiden cook tesekkur ederim ....