tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

Canım kist yapabiliyo o ilaçları fazla kullanmak. İyi Düşün zaten 3 aşılama 1 tüp bebek masrafına denk geliyor. Eşin de sıkıntı yoksa aşılama yapmak saçma gibi geliyor bana. aşılama da sadece spermleri biraz daha ileriden başlatmış oluyolar. Spermlerin kalitesi iyi ise zaten aşılamaya gerek yok. Bunu iyi düşün bence
Cnm 2 yillik evli olunca dr anlatamiyorum esimede anlatamiyorum ki bu hormon ilaclari coook zararli diye ama bi kere daha denicem galiba asilamayi cunku laf anlatamiyorum asilama bize ucretaiz oluyo banka calisani oldugUmuz icin tutmaz ise mayis sonu gibi Tup bebek dusunuyorum insallah ama...

Cnm 2 yillik evli olunca dr anlatamiyorum esimede anlatamiyorum ki bu hormon ilaclari coook zararli diye ama bi kere daha denicem galiba asilamayi cunku laf anlatamiyorum asilama bize ucretaiz oluyo banka calisani oldugUmuz icin tutmaz ise mayis sonu gibi Tup bebek dusunuyorum insallah ama...

Anladım canım eşin spermiyogram testi yaptırdı mı? Bir de seni geri çevirmelerini istemiyosan 2 yıldır deniyorum demen iyi olur :)

Arkadaşlar merak ettiğiniz bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcam aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz. En azından içinden geçtiğim süreçle ilgili olan şeylerde yardımcı olurum

Ya
Arkadaşlar merak ettiğiniz bir şey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcam aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz. En azından içinden geçtiğim süreçle ilgili olan şeylerde yardımcı olurum
Yapildi cok az dusuk cikti sorun olacak bisey degil dedi diyorum 2 yil erkenmis asilama denenmesi lazinmis onlar kazandi iste 1 asilama yaprircam umutsuz bir swkilde hayirlisi bakalim

Ya

Yapildi cok az dusuk cikti sorun olacak bisey degil dedi diyorum 2 yil erkenmis asilama denenmesi lazinmis onlar kazandi iste 1 asilama yaprircam umutsuz bir swkilde hayirlisi bakalim

Aşılamada ısrar eden yer devlet mi yoksa özel bir merkez mi?

2 yıllık evli arkadaşlarım sorunları bulunamadığı halde tüp dediler ve yaptırdılar. Aşılama için baskı yapmadılar. Ben tedaviye başlamadan öbce 4 merkezle görüştüm. bütün aşamaları ve hangi yöntemi yapacaklarını anlattılar. hiç birine görüşmede para ödemedim. şansın varsa bikaç merkezle daha görüş ücretsiz zaten

2 yıllık evli arkadaşlarım sorunları bulunamadığı halde tüp dediler ve yaptırdılar. Aşılama için baskı yapmadılar. Ben tedaviye başlamadan öbce 4 merkezle görüştüm. bütün aşamaları ve hangi yöntemi yapacaklarını anlattılar. hiç birine görüşmede para ödemedim. şansın varsa bikaç merkezle daha görüş ücretsiz zaten
Yaa ben anlatamiyorum aileme esime dr lara yasin kucuk hemen tup bebek olmaz asilama da dene diyolar hepsi agiz birligi olmus sanki ama denicem asilama yaptircam amaaa 1 jere baska yaptirmam bakalim o zaman ne dicekler hayirlisi bakalim

Yaa ben anlatamiyorum aileme esime dr lara yasin kucuk hemen tup bebek olmaz asilama da dene diyolar hepsi agiz birligi olmus sanki ama denicem asilama yaptircam amaaa 1 jere baska yaptirmam bakalim o zaman ne dicekler hayirlisi bakalim
Hayırlısı canım sıkma canını inş. istediğin gibi olur herşey

Slm kizlar bugun dr gittim baska bi dr yani cok tavsiye ettiler muane etti kan aldi filan heraeyin iyi dedi vee bana sil bastan twdavi yapcak galiba yaa :KK17: klomen vercwkmis muane edecekmis eger kaliteli yumurtam olursa asilama yapacakmiss kizlar yoruldum korkuyorum amaaa anne olmak istiyorum hemen dr anlartim klomen gonal f kullandim olmadiiii tup bebek yonlendirinnnnnnn dedimmm yasin kucuk ve 4 5 yillim evli degilsin bn gondermem dedi her yigidin yogurt yiyisi farkli dedi vee tekrar uzun zor hormonlu ilacli bi yol gorundu bana ...:KK12:Sizce napmalim kizlar ilaclar hormonlar klomenler basliyim mi yoksa gidip bi ozele parasiyla tup bebwk mi yaptirim ozel tup bebek merkezleri yapariz size tup bebek diyolar napcam bilemedim yaaa :mad:
Canim bence bu surece girme onceden asilama denediysen tabi tup bebege basvur bende farkli doktoralara gidince hemen ayni tedavilere sil bastan basliyorlar hic grek yok bizde makina degiliz insaniz sonucta bende tup bebege basvurucam artik hakkimizda hayirlisi insallah.. Allahim isteyen herkeze nasip eder insallahhh...
Canım öncelikle Özel tüp bebek merkezi olduğu için işlemler çok hızlı yürüyor. Ön görüşmeni yapıyorsun sonra adetin 2.günü merkeze geliyorsun. Ortalama 10-12 gün arası yumurta gelişimi için verdiği ilaçları kullanıyosun. Zaten 10.gün gibi istenilen olgunluğa ulaşıyor. yumurta toplanacağı günü bildiriyorlar sana, eşinle beraber sana yumurta toplama işlemi yapılırken eşin de sperm örneğini veriyor. Biraz dinlendikten sonra merkezden ayrılıyorsun. ertesi gün kaç yumurtanın döllendiği ile ilgili bilgi alıyosun. genelde 3.gün transfer için gün ve saat veriyorlar. Ben 1 veya 2 embriyo demememe rağmen doktorum direk 2 tane koyalım dedi. transferden sonra 2 saat hastanede yattım. daha sonra 1 hafta hiç kalkmadan yatmaya evde devam ettim. daha sonra günlük hayatıma devam ettim. çok şükür kan testim pozitif. Kısmet olursa haftaya kese için gidicem.

Devlete gitseydim eğer; önce aşılama yapalım diyeceklerdi. Ve en az 2-3 aşılamadan sonra tüp bebeğe başlanacaktı. ayrıca ilk transferde 1 embriyo transferi yapılacaktı. durumunuz iyi ise direk özel merkeze gidin.

Ben ocak 1 de başladım tedaviye şuan kese için gün sayma aşamasındayım
Cevabin icin sagol canim yumurta gelisimi icin nekadar doz igne veriliyor bide kac mm boyuna gelmesi gerekiyor

Ben de medicale gidiyorum irenbeden geçen ahmet zeki isika 1.tüp başarısız oldu
Acaba irenbe daha mı başarılı bu konuda diye düşünüyorum
Şöyle söyliyim İrenbe genelde en az 2 embriyo transferi yaptığı için başarı oranı yüksek görünüyor cnm. Embriyon kaliteli dahi olsa 2 tane koyuyorlar :)

Back
X