tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeniyim 2 aşılama negatif 1 ci tüp bebek iptal 2 ci tüp bebek ise yarın sonuç alicam
Size bir şey sormak istiyorum transfer sonrası 3 gün aksami ceviz ebatı da kahvemsi lekem geldi devamı gelmedi sonra 5 günü sabahi peçete ye zifir kahverengi lekem geldi 9 gün idrarda gebelik yoktu bebisim tutmadı mi Not.2 tane transfer edildi toplandiktan 2 ci gün dollendi ve 4 gün transfer edildi doktorum 11 gun kan testi yapmamı soledi

Arkadaşlar aranızda tüpleri kapalı olduğu için tüp bebek deneyen var mı?cevaplarınızı bekliyorum

Insallah bebisin seninledir canim. Ozeldemi yaptirdin tup bebegi 2 tane transferi senmi istedin canim?

Arkadaşlar aranızda tüpleri kapalı olduğu için tüp bebek deneyen var mı?cevaplarınızı bekliyorum
Slm benim arkadasim iki tupude kapali oldugu halde normal yolla hamile kaldi.umudunuzu kaybetmeyin lutfen.arkadasim 3 kez tup bebekle hamile kaldi ve dusuk yapti.sonra tam pes etmisken normal yolla hamile kaldi.inandiktan sonra neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…