2.5 sene oldu evliliğim yaşım 31Ne kadarkik evlisin canim asilama yaptirdin mi yasi kac bi de cnm
Pazartesi kese görmeye gidicem cnm daha belli değilHiç tutmadı malesef senin ikiz mi
Allah gönlüne göre versin arkadaşım darısı bizlerin başınaPazartesi kese görmeye gidicem cnm daha belli değil
Ben çok memnun kaldım. Kişilik olarak da çok sıcak kanlı ve yapacağı herşeyi en ince ayrıntısına kadar önceden anlatıyor.Allah gönlüne göre versin arkadaşım darısı bizlerin başına
Ümit hanım iyi bir dr mu memnun musun söylediğin fiyatlar medicalde de aynı eğer bir daha olmazsa irenbeye gidelim diye düşünüyorum
İrenbe çok kalabalık oluyor mu sıra bekliyor musun bir de testleri orada mi yapıyorlar yoksa dışarı mi yonlendiriyorlrBen çok memnun kaldım. Kişilik olarak da çok sıcak kanlı ve yapacağı herşeyi en ince ayrıntısına kadar önceden anlatıyor.
Randevu aldığın için beklemiyorsun. Testleri istersen devlette yaptırabiliyorsun. Ümit hanım , testlerin listesini verirken ssk varsa devlette yaptırabilirsin boşuna para verme demişti. Herşey sorunsuz ve hızlı işliyor emin olabilirsinİrenbe çok kalabalık oluyor mu sıra bekliyor musun bir de testleri orada mi yapıyorlar yoksa dışarı mi yonlendiriyorlr
Toplama ve transferi orda mi yaptılar
Hatta bazı test sonuçlarımı hastaneye gidemediğim için whatsaptan kendisine göndermiştimİrenbe çok kalabalık oluyor mu sıra bekliyor musun bir de testleri orada mi yapıyorlar yoksa dışarı mi yonlendiriyorlr
Toplama ve transferi orda mi yaptılar
Saol canım cevabın için çok yararlı oldu bu bilgiler güzel haberlerini burdan yazarsın bizlere umarım ikisi de tutmuşturHatta bazı test sonuçlarımı hastaneye gidemediğim için whatsaptan kendisine göndermiştim
Toplama transferde yapılıyor
Canim sen kese için gittinmi gidicekmisin?hayirlisi canim bakalım allah hepimize tattirir inşallah bu duyguyu
Keseyi gördüm canım hayırlısıyla :) daha 1 cm bile değilCanim sen kese için gittinmi gidicekmisin?
Hayırlısı inşallah..İkizmiymiş canım..Keseyi gördüm canım hayırlısıyla :) daha 1 cm bile değil
10 gün sonra belli olcak canımHayırlısı inşallah..İkizmiymiş canım..
Hayirlisi inşallahh canım...Allahim sağ sağlim kucağina almak nasip etsin..daha 1 cm bile değil :)
10 gün sonra belli olcak canım
İnşallahh...İnsallahh cnm hayirlisiyla kucagina alirsinn Rabbim bizlere de nasip eder insallah...
İnsallah canim hayirli haberler alrsin.Öncelikle herkese merhaba burayı cok okudum ancak şimdi yazma cesareti buldum.herkesin farklı ve zor hikayelerini okudum banada umut olsun diye.bende 2 denememi yaptım tüp bebek ve bekliyorum ama cok korkuyorum günler sanki geçmiyiyor . Ilk denemem kimyasal gebelik yıkıldım once ıyı sonra kötü haber şimdide bi korku var 1 hafta sonra test gunüm . Umarım alah herkese anne olmayı nasib eder.aminnn
İnşalahh hepimiz için alah yardımcımız olsunnİnsallah canim hayirli haberler alrsin.
Aminn canım amin..İnşalahh hepimiz için alah yardımcımız olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?