tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

Ne kadarkik evlisin canim asilama yaptirdin mi yasi kac bi de cnm
2.5 sene oldu evliliğim yaşım 31
Aşılama diye başladık çok yumurta oldu tüp e geçtik boşa gitmesin yumurtalar diye
Hiç aşılama yapmadık pek aşılamaya güvenmiyorum tüpte olmadı aşılama da hiç olmaz gibi geliyor

Pazartesi kese görmeye gidicem cnm daha belli değil
Allah gönlüne göre versin arkadaşım darısı bizlerin başına
Ümit hanım iyi bir dr mu memnun musun söylediğin fiyatlar medicalde de aynı eğer bir daha olmazsa irenbeye gidelim diye düşünüyorum

Allah gönlüne göre versin arkadaşım darısı bizlerin başına
Ümit hanım iyi bir dr mu memnun musun söylediğin fiyatlar medicalde de aynı eğer bir daha olmazsa irenbeye gidelim diye düşünüyorum
Ben çok memnun kaldım. Kişilik olarak da çok sıcak kanlı ve yapacağı herşeyi en ince ayrıntısına kadar önceden anlatıyor.

Ben çok memnun kaldım. Kişilik olarak da çok sıcak kanlı ve yapacağı herşeyi en ince ayrıntısına kadar önceden anlatıyor.
İrenbe çok kalabalık oluyor mu sıra bekliyor musun bir de testleri orada mi yapıyorlar yoksa dışarı mi yonlendiriyorlr
Toplama ve transferi orda mi yaptılar

İrenbe çok kalabalık oluyor mu sıra bekliyor musun bir de testleri orada mi yapıyorlar yoksa dışarı mi yonlendiriyorlr
Randevu aldığın için beklemiyorsun. Testleri istersen devlette yaptırabiliyorsun. Ümit hanım , testlerin listesini verirken ssk varsa devlette yaptırabilirsin boşuna para verme demişti. Herşey sorunsuz ve hızlı işliyor emin olabilirsin

Hatta bazı test sonuçlarımı hastaneye gidemediğim için whatsaptan kendisine göndermiştim

Toplama transferde yapılıyor

Hatta bazı test sonuçlarımı hastaneye gidemediğim için whatsaptan kendisine göndermiştim

Toplama transferde yapılıyor
Saol canım cevabın için çok yararlı oldu bu bilgiler güzel haberlerini burdan yazarsın bizlere umarım ikisi de tutmuştur

Merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim.aranızda dondurulmuş embriyo ile gebelik elde eden varmı acaba varsa biraz bahs edermisiniz? Teşekkür ederim..

Öncelikle herkese merhaba burayı cok okudum ancak şimdi yazma cesareti buldum.herkesin farklı ve zor hikayelerini okudum banada umut olsun diye.bende 2 denememi yaptım tüp bebek ve bekliyorum ama cok korkuyorum günler sanki geçmiyiyor . Ilk denemem kimyasal gebelik yıkıldım once ıyı sonra kötü haber şimdide bi korku var 1 hafta sonra test gunüm . Umarım alah herkese anne olmayı nasib eder.aminnn

İnsallah canim hayirli haberler alrsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…