tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

:) ben bu 12günü daha rahat bekleyerek geçiriyorum. Yani evet hala aklımda, hala kalbim bum bum ve hala geceleri uykumdan uyanıyorum ama şu durumda beklemekten başka bir şansım olmadığı için... o 5 günden daha rahat geçiryorum. hele şu 2. hafta daha rahat geçiyor. Tek sorunum Clexan iğnesinin canımı yakması ve vurduğum yerin morarması...

Doktor ortalama kaç yumurtan olduğunu. Soyledımı

:) ben bu 12günü daha rahat bekleyerek geçiriyorum. Yani evet hala aklımda, hala kalbim bum bum ve hala geceleri uykumdan uyanıyorum ama şu durumda beklemekten başka bir şansım olmadığı için... o 5 günden daha rahat geçiryorum. hele şu 2. hafta daha rahat geçiyor. Tek sorunum Clexan iğnesinin canımı yakması ve vurduğum yerin morarması...
Benm de öyle koldan vurduruyordm moraldı ilk vururken çok yakıyor benm iğnelerm dun btti tekrar alcakmıym onu sormadm doktora

Benm de öyle koldan vurduruyordm moraldı ilk vururken çok yakıyor benm iğnelerm dun btti tekrar alcakmıym onu sormadm doktora

vallaha benim doktorum 3 ay kullananmamı tavsiye etti... etti de... bu iğneyi doğuma kadar kullanan hamişler var... gözüm korktu vallaha... vücudumda mor rengin her tonunu göreceğim o zaman :)

vallaha benim doktorum 3 ay kullananmamı tavsiye etti... etti de... bu iğneyi doğuma kadar kullanan hamişler var... gözüm korktu vallaha... vücudumda mor rengin her tonunu göreceğim o zaman :)
Ozaman bende doktorumu arayp soruyum

Evet verdi şimdi aradım sordum evet devam etceksn dedı ay çok teşekkür ederim bana kalsaydı bttı dıye bırakcktm

Evet verdi şimdi aradım sordum evet devam etceksn dedı ay çok teşekkür ederim bana kalsaydı bttı dıye bırakcktm

yok yok sakın ha :) bırakma :) ilaçların bittğinde değil bitmek üzereyken mutlaka doktoruna sor. belki tahlil falan bile gerekebilir bazan. İlaçlarımızı takip etmek bizim görevimiz doktorların değil :) Ben de bir liste var... şişersin :)

Haklısında ben senin gbı herseyı harfiyen. Yerıne getremıyorm

Haklısında ben senin gbı herseyı harfiyen. Yerıne getremıyorm

Ben yapmaya çalışıyorum. Hatta atlarım diye telefonuma alarm kurdum, herşey saatli. Doktor ilaçları aynı saatlerde almamın çok önemli olduğunu söylemişti. Gözüm hep saatte. Hatta geçen gün toplantıdan paldır küldür çıkmak zorunda kaldım fitil saatim geldiği için. Bir şeyi atlayacağım diye korkuyorum. Cumartesi ola hayır ola :)

Çalışıyormusun da

Yok bende çalışıyorum ama transferden sonra hiç gtmedm kendı iş yerimz babamn o yüzden o idare ediyor bende aslnda başlıycaktm ama annem saolsn izin vermiyor cumartesiye kadar hep dinlencekmişim :)

Yok bende çalışıyorum ama transferden sonra hiç gtmedm kendı iş yerimz babamn o yüzden o idare ediyor bende aslnda başlıycaktm ama annem saolsn izin vermiyor cumartesiye kadar hep dinlencekmişim :)

Şanslısın :) Benim çalıştığım iş yerinde kimse böyle bir sürece girdiğimi dahi bilmiyor. Senelik izin almıştım 10 gün. Olur da yarın obür gün olumsuz olursa kimseye dert anlatmak zorunda kalmamak için söylemedim... o iğnelerin hepsini iş yerinde kaçak döşek vurdum... :) Cumartesi olumlu haber alırsam, pazartesi sadece patronum bilecek... 3 ay olmadan kimseye söylemek gibi bir niyetim yok...

İnşallah hepimizde pozitfi goruruz

Pozitifi görmenin dışında... İnşallah hepimiz sağlık huzur ve mutluluk ile bebeğimizi kucağımıza alırız... Hamilelik iyi ve kötü süprizler ile dolu olan bir dönem... Allah hayırlısını versin

Transferin olduğu gün doktor sizede pruloton iğnesi vurdularmı tam ne işe yarıyor yarın bir kez daha vuruncam da

Bana fitil vermedi clexane ve cırınıno jel verdi transfer gunu 1 saat orda dınlendkten sonra hemen bana bu ığneyı yaptılar ve yarına da yapmamı soyledıler unutma kesın yaptr dedıler

Bana fitil vermedi clexane ve cırınıno jel verdi transfer gunu 1 saat orda dınlendkten sonra hemen bana bu ığneyı yaptılar ve yarına da yapmamı soyledıler unutma kesın yaptr dedıler

sen doktorun ne demiş ise onu yap. sakın atlama. her hastanın ilaç ve tedavi protekolü aynı olmuyor :) kaldı 2 günümüz :)

Back
X