- 24 Kasım 2015
- 1.507
- 1.228
- 133
- 30
- Konu Sahibi Annelikyolu
-
Oo baya sık gidiliyormuşş neye bakıyorlar peki yumurta gelişimine miMerhaba, adetin 3. Günü başladık tedaviye. 3. Günü 3 Mart pazartesi idi. O hün gittim doktora. İlaçlar yazıldı. Gonal f 225, pergovoris 150, kullandım. Cuma günü kontrole gittim. İlaçlara cetrotide ve prednol eklendi. Pazartesi tekrar gittim.yine baktılar. Salı yani dün tekrar gittim. Dün cuma günü için yumurta toplama günü verildi. Bugünden itibaren iğneleri bıraktım. Progeston için kan verdim bugün. Gece çatlatma iğnesi yapacağım.
Evet, iyi ki hastane evime de işime de yakın yoksa çok zorlanırdım. Çalışıyorsanız eğer mutlaka yakın hastane seçmeye çalışın bence. Hastanede işlem çok uzun sürmüyor. İğnelerin etkisine bakılıyor. Yumurta takibi yani.Oo baya sık gidiliyormuşş neye bakıyorlar peki yumurta gelişimine mi
Ben ilçedeyim ile gidicem 2 saat kadar sürüyor :,) çalışıyorum da izin alıcaz artık yarım gğn falan yapacak birşey yokEvet, iyi ki hastane evime de işime de yakın yoksa çok zorlanırdım. Çalışıyorsanız eğer mutlaka yakın hastane seçmeye çalışın bence. Hastanede işlem çok uzun sürmüyor. İğnelerin etkisine bakılıyor. Yumurta takibi yani.
Hangi hastaneye gidiyorsunuzBen ilçedeyim ile gidicem 2 saat kadar sürüyor :,) çalışıyorum da izin alıcaz artık yarım gğn falan yapacak birşey yok
Balıkesir Atatürk Şehir hastanesiHangi hastaneye gidiyorsunuz
Merhaba neler yaptın amh kaçtı senin?Merhaba tekrardan. Dün opu yapıldı. 4 tane yumurta toplandı. Bugün embriyolog aradı. 3 tanesi dejenere olmuş. 1 tanesi döllenmiş m2 ymiş. Sizde durumlar nasıldı? 1 tane ile pozitif göreb var mı ?
Merhaba, yarın 5. Gün. Embriyolog henüz aramadı. Yarın transfer olacak mı olmayacak mı bilmiyorum. 1 tane yaşayan var. Dün iyi demişti.Merhaba neler yaptın amh kaçtı senin?
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımm muhakkak haber ver yarınMerhaba, yarın 5. Gün. Embriyolog henüz aramadı. Yarın transfer olacak mı olmayacak mı bilmiyorum. 1 tane yaşayan var. Dün iyi demişti.
Embriyolog aradı. Yarın transfer olacak inşallah. Dualarınıza talibim.İnşallah hayırlı haberler alırsın canımm muhakkak haber ver yarın
HAyırlı haberlerini bekliyoruz canım allah tez vakitte sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinnEmbriyolog aradı. Yarın transfer olacak inşallah. Dualarınıza talibim.
Aminnnn inşallahHAyırlı haberlerini bekliyoruz canım allah tez vakitte sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinn
Bende şekilde cnm bakalım bugün başladım kav yumurta görecekMerhaba, pazartesi günü 3 Mart yani adetimim 3. Günüydü. Tüp bebek tedavisinde başladık. Bugüne kadar Gonal-f ve pergovoris iğnesini kullandım. Bugün kontrolüm vardı. (Adetin 7. Günü) Sağda 2 yumurta solda 3 yumurta gördü doktorum. 12 cm lik. Daha önce ultrasonda 2 yumurta görmüştü doktorum ( amh 0.3). Anlayan biri yorum yapabilir mi? Yumurta nasıl artıyor? İğnelerin etkisi mi? Gerçekten hiç anlamıyorumpazartesi günü tekrar kontrolüm var.
İnşallah fazla ve kaliteli olur.Bende şekilde cnm bakalım bugün başladım kav yumurta görecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?