Tüp bebek, yumurta toplama

Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah korkma sakın bol bol dua oku transferden sonra da yaz mutlaka
Transferimin 2. Günü bugün ve iyiyim biraz kasılmam oldu çok güldüm dün ondan herhalde 🥲 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldum. 8 hücrelilermiş. Biri mükemmel diğeri iyi dedi. Nasıl sizce çok heyecanlıyım.

Kızlar korkuyorum ben inşallah tutarlar ya insan çok umutlanıyor

Merhaba kızlar , amh ım 0.54.. bugün yumurta toplamam gerçekleşti. 9 yumurta toplandı 3 tanesi boş çıktı 6 tane kaldı. Tabi yarın a kaç tane kalır bi fikrim yok . Bilgisi olanlar rica etsem paylaşabilir mi? 5. Güne gider mi? 6 tane yumurtadan kaç tane kalır. Bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi
merhaba
bana eylül ayında yumurta toplama yapılmıştı. amh 0.80 di dokuz adet toplandı ve sadece bir tanesi 5. güne ulaştı ekim ayında transfer oldum ve şuan 18+3 haftalık hamileyim . inşallah saglıklı embriyolar gelişir ve mutlu son olur senin içinde ama unutma olması için tek bir tane yeterli

merhaba
bana eylül ayında yumurta toplama yapılmıştı. amh 0.80 di dokuz adet toplandı ve sadece bir tanesi 5. güne ulaştı ekim ayında transfer oldum ve şuan 18+3 haftalık hamileyim . inşallah saglıklı embriyolar gelişir ve mutlu son olur senin içinde ama unutma olması için tek bir tane yeterli
Transfer oldum 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Doktorum riske atmadı dondurdu diğer ay transfer etti. Şimdi 4 gün oldu transfer olalı. Birine mükemmel diğerine iyi dedi

Merhaba sonucunuz ne oldu tutundular inşallah size
Adana’da yaşıyorum depremden dolayı tutunan embriyomun gelişimi durdu. Korku panik stresten sanırım. İyi olmaya çalışıyorum. Hangi durumu atlatacağımı bilmiyorum. Şükretmiyorum ama isyan da etmiyorum. Her şerde bi hayır var biliyorum

Back
X