Bana iki embriyo konuldu , az önce hesapladım hep 3 kat arrmışnormal bence 9. gün ile 15. gün arasında 6 gün var en az ikiye katlaması gerekiyor ama illa tam 2 katı olacak diye bir şey yok daha fazla da katlayabilir sadece sağlıklı ilerleme için en az 2 katı diyorlar gayet iyi değerin. İkiz olma ihtimali var mı kaç embriyo koyuldu. Hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza darısı başıma benimde dondurulmuşlarım var.
Ayyyyy çok sevindim ya benim için mucize olur kızlar iyi ki varsınız vajinusmus olduğum ve herşeyden korktuğum için hiç hakettiğimi düşünmüyordum iki embriyo transfer edildi11 gun 78 13 gun 156 15 gun 312 olmalıydı
Bu durumda koyulan embrıyoların hepsının tutma ıhtımalı var
Kızlar az önce gördüm peçetede siyah kan ve kırmızı kan düşük mü yapıyorum ya lütfen cvp verin
NOLDU SONUÇ MERAK ETTİMKızlar az önce gördüm peçetede siyah kan ve kırmızı kan düşük mü yapıyorum ya lütfen cvp verin
Kanamam var siyah ve kırmızımaşallah kat kat artar inşallah
Belki yerleşme kanamasıdırKanamam var siyah ve kırmızı
Bende anlamadım ağrım yok beya hcg yükselte paZartesi kan vereceğimBelki yerleşme kanamasıdır
Allah yardımcınız olsun.inşallah bebeğin sana tutunur.bende sonucunu hayırlısıyla bekliyorum,inş dualarımıZ kabul olurBende anlamadım ağrım yok beya hcg yükselte paZartesi kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?