Erkek İnfertilitesi Tüp bebek

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yldzsibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
12
1
1
35
Slm kizlar siteye yeni uye oldum k.Eli denim istanbulda tup bebek merkezi bakiyorum yardim edermisiniz su an iki merkez arasindayim fulya bahceci 've bruksel

Ben İstanbul Beşiktaş ota jinemed hastanesine gidiyorum. Filip Taşhan doktorum. Her ne olursa olsun telefonundan arayabiliyorum. Çok pozitif. Bu işte en başta pisikoloji geliyor canım. Doktorum hem şirin bir insan hem de destek oluyor. Pozitif düşünce aşılıyor. Ben memnunum. Öneririm.

Mrb.Filip bey ucreti ne kadar..Bilgi verirseniz cok memnun olurum.

Slm kizlar siteye yeni uye oldum k.Eli denim istanbulda tup bebek merkezi bakiyorum yardim edermisiniz su an iki merkez arasindayim fulya bahceci 've bruksel
Selam bende şu an tüp bebek kliniği aramaktayım 3 yıldan fazla hamile kalamıyorum azalmış yumurta rezervim vardır...İnternette araştırırken Bende Kıbrıs'taki ve Ukrayna'daki kliniğinin arasında kaldım birilerin bi blgiler olursa bu konuyla ilgili benimle de paylaşırmsnz lütfen ?

Neden turkiyeden yararlanmıyor sunuz ve hangi.ildesiniz
Ben Rusianın vatandaşım ve Ukrayna'daki kliniği bana daha yakın olduğu için onu göze almıştım ayrıca onu örenilen kişiler de çoktu,onun haricinden eşim türk olduğu için gerekli araştırmalar yaptıktan sonra Kıbrıs'taki kliniği da düşünmeyi başladı öylece fikirleşiyoruz şu an hangisi daha iyi olur diye . Sizin peki Türkiye'de tanıdığınız hastaneler var mı ? Eger tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle okurum

Ya ben antalyadayım arkadaşım ama istabbulda Ulun Uluğ diye bi doktor var türkiyede onu tek geçerim keşke gelebilme imkanım olsaydı sana da tavsiye ederim adama yurtdisindan bile tup bebek icin geliyorlar

izmir kent hastanesi dilek aslanı öneririm ilk tup bebegım tuttu cok sukur harıka bir ekip

Kizlar kanamam geldi kese etrafinda kanama varmis dua edin dusuk.yapmyayim boyle bisey yasayan varmi

İstanbul Tüp Bebek Merkezi Aret Kamar 6.tedavimde (2 de aşılama)yavruma kavuşturdu beni kesinlikle neyaptığını çok iyi bilen bir doktor

Selam bayanlar ben forum da yeniyim. Ben yaklaşık 2015 yılından beri almanyada tedavi gördüm ve malesef başarısız geçti ve bu yüzden Türkiye ye yani İstanbula gelmeyi düşünüyorum. Şu an görünen sorunum alınan yumurtacıkların kalitesi çok az söyleniyor. Benim gibi olanlar varmı? Nerde ve nasıl tedavi oldunuz?

Sema hanım sizin yumurtarda azalma mı var yoksa kalite sorunuda varmı? Yanlışlıkla sizin paylaşımını tekrar paylaşmışım yeni olunca, kusuruma bakmayın.

Saygılar

Merhaba canım
Bende yeni sayılırım bu sitede
Ben iki kez zeynep kamil hastanesinde aşılama yaptırdım tutmadı :-( sonra tüp bebegibi özelde yaptırmak istedim araştırdım bahceci umutta karar kıldık eşimle, çok profesyonel gözüküyorlar. Bakalım önümüzdeki ay düşünüyoruz yaptırmayı gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

Birde canım doğal yoldan yumurta sayısını ve kalitesini artırmak için incir kürü öneriyorlar, ben şuan içiyorum tedaviye kadar kalitesi artsın istiyorum. İnşallah etkisi olur

Cevabınız için teşekkür ederim . Kimi Brüksel Tüp bebek merkezi öneriyor bi bilginiz varmı? Yumurta kalite için iki bitki çay önerdiler onunla yeni başladım. Evet incir kürü duymuştum bende, günde kaç defa içiyorsunuz ?

Canım 8-9 tane inciri 1 litre suda 15 dk kaynatiyorum soğuduktan sonra gün içinde bitiriyorum. Aç yada tok farketmiyor. Ama prolaktinin yüksekse yapma çünkü dahada yükseltir

Kızlar merhaba,

Biz eşimle 5 yıldır evliyiz çocuk sahibi olmak istiyoruz ama benim yumurtalık rezervimde azalma varmış. Birçok tedavi merkezine başvurduk ama 3 defa düşük yaşadım

Daha sonra tavsiye üzerinde Mephea Sağlık’tan Çetin Bey ile görüştüm, kendisi bize çok destek oldu ve şu an 3 aylık hamileyim her şey çok güzel gidiyor dedi doktorum.

Çok defa denediğimiz için maddi olarak çok yıpranmıştık. Ama bize sunulan ödeme kolaylıkları ile neden bi kere daha denemeyelim dedik. Numarasını paylaşıyorum eminim size de yardımcı olur :) XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…