Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8mm normal aslında. Estrofem kullandınız mı rahımi kalınlastırmak için. Benım 3.5 mm di 8.5 a cıktı oyle hamıle kaldım.bence kanınızada bı baktırın pıhrılasma var mı yok mu diye. Ben bir bebegimi pıhtıdan kaybettim. Kalp atısından 3 gun sonra kalbi durdu. Bebek kılcal damarlardan besleniyo ama bendd kan akısı duzgun olmadıgından kalbi durdu
8mm normal aslında. Estrofem kullandınız mı rahımi kalınlastırmak için. Benım 3.5 mm di 8.5 a cıktı oyle hamıle kaldım.bence kanınızada bı baktırın pıhrılasma var mı yok mu diye. Ben bir bebegimi pıhtıdan kaybettim. Kalp atısından 3 gun sonra kalbi durdu. Bebek kılcal damarlardan besleniyo ama bendd kan akısı duzgun olmadıgından kalbi durdu
Estrofen kullandım benim natural transfer oldu 8 le iki embiriyo ama negatif kanpıhtılanması yok zaten kan sulandırıcı ignedekullandım transferden sonra