Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 temmuzda transfer oldum.siz?Temmuz 2020 transferleri burdamısın.
Bende 8 de Temmuz’da transfer oldum. Beklemedeyim. İlaçlar bol su ve WC arasında geçiyor gün.8 temmuzda transfer oldum.siz?
ben de aynı. Allah yardimcimiz olsun valla.kacinci gün embriyosu sizin.test yaptınız mi hicBende 8 de Temmuz’da transfer oldum. Beklemedeyim. İlaçlar bol su ve WC arasında geçiyor gün.
Allah hayirla sonuclandirsin inşallahBende 11 temmuz transfer oldum beklemedeyim![]()
ben ön görüşme yaptim çünkü önceden tahlil istiyorlar ve rahim için hazırlık yapilabiliyor yada vitamin flan başlatıyor.tavsiye ederim yaniMerhaba bn bu ay gorusecgm de reglin ikinci gunu mu gitmk gerek yoksa önce bi on gorusme mi yapmamz gerekiyor?
Sagolun..Allah gonlunuze gore versn insallah..⚘ben ön görüşme yaptim çünkü önceden tahlil istiyorlar ve rahim için hazırlık yapilabiliyor yada vitamin flan başlatıyor.tavsiye ederim yani
InsaAllah hepimizin pozitif olsun aminAllah hayirla sonuclandirsin inşallah![]()
Amin cnm Evet ilk deneme 3.gün transferi.ya sizin?InsaAllah hepimizin pozitif olsun amin
Ilk deneme mi ?
Test yapmadım. Bu benim 3. denemem. Beklemek istedim. 2. gün dondurulmuş embriyo benimki.ben de aynı. Allah yardimcimiz olsun valla.kacinci gün embriyosu sizin.test yaptınız mi hic
Benimde ilk deneme canım 5.gün benimdeAmin cnm Evet ilk deneme 3.gün transferi.ya sizin?
Şey sizde de adet olacak hissi vucudunuza gelip gidiyorumu bende oluyorBenimde ilk deneme canım 5.gün benimde
Benimki ilaçlarla 11 bin olduKızlar fiyat olarak ne kadar ödediniz
Evet oluyo hatta 8.günde gece bir kaşık agriisyla uyandım sonrası geçtiŞey sizde de adet olacak hissi vucudunuza gelip gidiyorumu bende oluyor
Bende acaba tek bende mi oluyor dedim her an regli olack gibi his geliyor kasıgıma çok farklıEvet oluyo hatta 8.günde gece bir kaşık agriisyla uyandım sonrası geçti