Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşım genç olduğu İçin ameliyat riskli dedi. Sonrasında çocuk olmama ihtimali var. Rahim Zarar gördüğü İçin.Şiddetli ağrı olmasının sebebi rahimdeki o dediğin mi alınma durumu falan yokmu
InsaAllah canım dua et
Senin şimdi bugün 12.günün mu canımİki gün sonra tekrar istedi canım bugün 10. Günüydü 12. Gün degerinide istediler
Ne dicemi bilemedim insaAllah rabbim verir ol derse olmayacak hiç bisey yok dua et canımYaşım genç olduğu İçin ameliyat riskli dedi. Sonrasında çocuk olmama ihtimali var. Rahim Zarar gördüğü İçin.
Bugün 12. Günüm tekrar kan verdim ne çıkıcak bakalım onu bekliyorum 10. Gün 132 çıkmıştıSenin şimdi bugün 12.günün mu canım
InsaAllah katlayarak güzel sonuçlar çıkar erken vermişsin kanı belli bi rakamı geçinceye kadar kan verirsin doktorun ne dedi canımBugün 12. Günüm tekrar kan verdim ne çıkıcak bakalım onu bekliyorum 10. Gün 132 çıkmıştı![]()
Bugün 375,5 çıktı canımsın Rabbime şükürler olsunInsaAllah katlayarak güzel sonuçlar çıkar erken vermişsin kanı belli bi rakamı geçinceye kadar kan verirsin doktorun ne dedi canım
Perşembe doktora görünecekmişim o kadar başka birşey demedi şimdilik kan ölçme olayı bitti galiba canım kese için gidilecek büyük ihtimalInsaAllah katlayarak güzel sonuçlar çıkar erken vermişsin kanı belli bi rakamı geçinceye kadar kan verirsin doktorun ne dedi canım
Bugün kü tahlilin kaç cıktı canım ona gore kese icin cagirir doktorunPerşembe doktora görünecekmişim o kadar başka birşey demedi şimdilik kan ölçme olayı bitti galiba canım kese için gidilecek büyük ihtimal![]()
Çok sevindim hayırlısı olsunBugün 375,5 çıktı canımsın Rabbime şükürler olsun![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun istiyormusunuz bilmiyorum eğer istiyorsanız size ve Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahÇok sevindim hayırlısı olsun![]()
Rabbim herkese nasip etsin canım istemez miyim suan senin durumundayim kan verdim haftaya çarşamba ultrasonda belli olcakÇok teşekkür ederim Allah razı olsun istiyormusunuz bilmiyorum eğer istiyorsanız size ve Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahKeseyi görmek için kaç olması gerekiyor değerin bilginiz var mı acaba
![]()
Bende aynı çarşamba yada Perşembe ultrasona giricem inşallah Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin canım senin değerin kaçRabbim herkese nasip etsin canım istemez miyim suan senin durumundayim kan verdim haftaya çarşamba ultrasonda belli olcak![]()
InsaAllah sağ salım görürüz da canım ben Hiç test yapmamıştım 12 gün baktirdim birde 14.gün 912 cıktı nazar değmesinBende aynı çarşamba yada Perşembe ultrasona giricem inşallah Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin canım senin değerin kaç![]()
MaşallahInsaAllah sağ salım görürüz da canım ben Hiç test yapmamıştım 12 gün baktirdim birde 14.gün 912 cıktı nazar değmesin
Amin canım aminMaşallahcanım benim maşallah
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
❤
Canım benim de 5. Gün emriyosu 7. Gün kan testinde 46.18 çıkmıştı belki geç tutunmuştur iki gün sonra tekrar denedin mi yükselme varmıKızlar benim 5. Gün embriyosu 10. Günüm 22.42 çıktı sonuç ne demek oluyor