Tüp bebek

Ben konya nova fertil ve ankara anatolia da yaptrdim konyada memnun kaldim agrim sancim olmadi allah razi olsun ama ttmadi
tamamen nasip kısmet nasibimizde varsa olur yoksa yapacak birşey yok malesef umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 2021 i kucağımızda bebişlerle bitiririz.

özel bir klinik buldum ankaradayım ben orayla bir görüşmeye gidicem eğer maddi olarak çok uçuk bir fiyat olmazsa orada başlıcam
Ankara tup bebek merkezini de oneririm. Cok reklam yapmzlar. Kesinlikle paragoz degiller. Ben ankarada bikac yerle gorusup karar vermstm. Iyi ki de orayi secmsm. Aklnzda bulunsn derim.

Ankara tup bebek merkezini de oneririm. Cok reklam yapmzlar. Kesinlikle paragoz degiller. Ben ankarada bikac yerle gorusup karar vermstm. Iyi ki de orayi secmsm. Aklnzda bulunsn derim.
Teşekkür ederim evet orayıda araştırdım bakalım hakkımızda hayırlı olana karar veririz umarım.

Ben ankarada yumurta toplamadan sonra cook agri cektim ve cozumude yoktu gercekten inanilmaz agriydi.
Ve 8 yumurta toplandi ki ben pcosluyum cok yumurtam oluyor 5 tabe kaldi dediler 5. Gune transfere gittgimde hepsinin oldugu soylendi ve ben transfer olamadim.
Konyada 16 toplandi 9 tanesi duruyordu

yaşınız kaç peki?

malesef bence devlet özellere bir sınırlama getirmeli bu konuda herkes kafasına göre üccret talep ediyor tüp bebek tedavisi 45,000 tl tutan bir kadın bile biliyorum.
Asgari ücrete çalışanların vay haline

Insallah

Biz askeri ucretle degil esim tek caliaiyor babasiyla dukkanimiz var ama eve girdik ev borcu oduyoruz artik yaptircak gucumuz kalmadi
bizde ev aldık düşük faiz indirimini kaçırmamak için eğer yaptırırsak tüp bebek biryerlerden borç bulmamamız gerekecek , yada erteleyip para biriktircez.

Vlla biz 2 kişi çalışıyoruz hali hazırda ev borcumuz var kara kara düşünüyoruz nerden bulucaz parayı diye
Aslında çocuk sahibi olan insanlar ne kadar şanslı hiç bilmiyorlar. Benim komşum var ( hiç sevmem kendisini ) ilk çocuğu doğduğu gibi başladı barış cagrışlara bir sene bitmeden kazala yine hamile kaldı. Yeminle ne sabahımız var ne geçemiz sürekli o çocuklara bağrınıyor ve ben 1 sene önce şöyle demistim benim olsun asla böyle davranmicam. Ama gel gör ki benim hiç olmicak gibi duruyor ☹☹

asla öyle düşünme umudunu yitirme gayret et çabala unutma herşey kader ama kader gayrete aşıktır derler, benim ablamın 10 sene olmadı şuan 2 tane evladı var ikiside kendiliğinden oldu.

Ankara tüp bebekte mi oldu? Yaa cok uzuldum. Hangi doktrdu? Lab lari mi kotu yani szce? Bn 3. Gun embryosyla hamile kaldm sukur..cok uzuldum. 3 kisi orda yaptrdk hep tuttu o yuzden onermstm..herkesn hikayesi farkli oluyor demk ki..insallah en dogru en hayirli yeri bulursunuz. Allah kolaylik versin..gonlunuze gore olur insallah

Ankarada oldu doktor ismi vermeyeyim simdi ama unlu bi doktor benimde sanirim 3. Gun konulmasi gerek ben hayal kiriigina ugradim transfere gidip yok deyince elimiz direk bosa cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…