• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

Sizinde yasiniz cok degil allahin izniyle olur insallah
inşAllah birgün olacak Allahın izniyle eminim sadece bu sınavdan geçmemiz gerekiyor, en büyük avantajımız hem yaş hemde bende herhangi bir problemin olmaması doktorlar kesin gözüyle baktı 2 transferde de ama nasip değilmiş olmadı.

inşAllah birgün olacak Allahın izniyle eminim sadece bu sınavdan geçmemiz gerekiyor, en büyük avantajımız hem yaş hemde bende herhangi bir problemin olmaması doktorlar kesin gözüyle baktı 2 transferde de ama nasip değilmiş olmadı.
Aynen oyle banada oyle baktilar hatta transferimde alkislayip gunun en iyi transferi ilan ediyoruz falan dedi ama tutmadi

Kızlar bide sey sorcam: diyelim ben tüp bebek yaptırcam ikiz olacak sekilde transfer oluyor mu ? Bilgisi olan var mıdır?

Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 7 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum

Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 7 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olur
son kullanma tarihleri uzunsa bir dahaki tedavinizde kullanın yada bir hastanye verin burada ilaç satışı yapmak yasak dye biliyorum.

Kızlar bide sey sorcam: diyelim ben tüp bebek yaptırcam ikiz olacak sekilde transfer oluyor mu ? Bilgisi olan var mıdır?
ilk tedaviniz mi olacak sizin birde yaşınız kaç? ilk tedaviyse ve yaşınız 35 altıysa tek embriyo transfer edilir.

SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞMIYORUM SON KULLANMA TARİHLERİ UZUN UMARIM BİR DAHA TEDAVİYE İHTİYACIM OLMAYACAK MALİYETLERİ EMEKLERİ VE SÜRECİ ÇOK İYİ BİLDİĞİM İÇİN RAPOR ÇIKARTAMAYIP HERŞEYİ ÜCRETLİ YAPTIRACAK BİRİSİNE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM
son kullanma tarihleri uzunsa bir dahaki tedavinizde kullanın yada bir hastanye verin burada ilaç satışı yapmak yasak dye biliyorum.

SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞMIYORUM SON KULLANMA TARİHLERİ UZUN UMARIM BİR DAHA TEDAVİYE İHTİYACIM OLMAYACAK MALİYETLERİ EMEKLERİ VE SÜRECİ ÇOK İYİ BİLDİĞİM İÇİN RAPOR ÇIKARTAMAYIP HERŞEYİ ÜCRETLİ YAPTIRACAK BİRİSİNE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM
iyi niyetinizi anladım Allah gönlünüze göre versin ama tedavi olduğunuz hastaneye bağışlayabilirsiniz, benim elimde de var ama ben olumsuz snuç aldığım ve bu sefer özelde denemek istediğim için bu tedavimde kullanıcam.

iyi niyetinizi anladım Allah gönlünüze göre versin ama tedavi olduğunuz hastaneye bağışlayabilirsiniz, benim elimde de var ama ben olumsuz snuç aldığım ve bu sefer özelde denemek istediğim için bu tedavimde kullanıcam.
benimde 3. denemem geçen sefer hamilelik oldu fakat düşükle sonuçlandı umarım herkesin gönlüne göre olur allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin

ilk tedaviniz mi olacak sizin birde yaşınız kaç? ilk tedaviyse ve yaşınız 35 altıysa tek embriyo transfer edilir.
Evet ilk tedavime başlicam bakalım ne olcak. Olmuşken 2 tane olsun isterdim aslına daha benim hiç çocugum yok ama bakalım kismet ne olcak 🍀

Back
X