tup bebek

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
32
kızlar tüp bebekte yada asilamada sınır varmi 3 yıl evli kalma gibi şartlar varmi bide en iyi hastane hangisi sizce tavsiye edeceğiniz bir yer varmi

kızlar tüp bebekte yada asilamada sınır varmi 3 yıl evli kalma gibi şartlar varmi bide en iyi hastane hangisi sizce tavsiye edeceğiniz bir yer varmi
Tedavilerde degil ilaclarda sigorta desteği almak için rapor cikartilmasi gerekiyor bu raporun şartlarından birisi 3 yillik evlilik. En iyi hastane kismina gelince boyle bir ayrım bence çok kolay yapılamaz. Pozitif sonuc alan herkes kendi gittigi hastaneyi doktoru en iyi olarak yorumlar negatif sonuc alanda ayni şekilde kötü olarak yorumlar. Ben pozitifim ama benim doktorumda negatif olanlarda var bu durumda iyi mi kötü mu neye gore kime gore karar verilir tam bir muamma.
Dikkat etmen gereken labaratuvarinin iyi olmasi doktorunun ciddi anlamda bu alanda tecrübeli ve deneyimli olmasi gerisi sans ve nasip. Bugün reklamı yapılan en iyi kliniklerde dahi 40-50 bin lira harcanarak yapılan tedaviler olumsuz olabiliyor.

peki ilackar ne kadar tutuyi sigortasiz

peki ilackar ne kadar tutuyi sigortasiz
Bilmiyorum ki. İlaclari hangi dozda kullanacagina bağlı soyle anlatayim mesela ben yüksek doz kullandim bi kutu ilac 2.5gun gidiyordu bana başkası düşük doz kullanir ayni ilac 5-6 gün gider ona dolayisila buda fiyati oldukca etkiler. Benim raporlu 3200 tuttu ilaclar raporu olmasaydi muhtemelen 7bini geçecekti. Ama dedigim gibi ben çok yüksek doz kullandim

aşılamada dani ağır ilaç kullaniliyo

Yok ilk tedavim zeynep kamil hastanesinde 14 gün gonalf 375lik kullandım onun kutusu pahalıydı. Özel ali osman koyuncuoğlunda yaptırdım onda da menapur kullandım daha uygun fiyattı
Merhaba ben size biraz özel bir konuda danışmak istiyorum
Biz 2 senelik evliyiz ve maddi açıdan bir sıkıntımız yok bir aşılama denedik olmadı ve kendimizi daha fazla strese sokmak istemiyoruz tüp bebek düşünüyoruz ama eşimin ailesi o kadar geri kafalı ki bu aşılamadanda bahsetmedik hiç hala çocuk istemiyoruz diye biliyorlar biz tüp bebek yapsak onlar bunu evlatlık edindik bile diyebilir o şekildeler size sormak istediğim ailesiyle bu özelimizi paylaşmadan tüp bebek yaptırsak sonradan doğum zamanı felan öğrenme durumları olur mu

Merhaba şaşırdım böyle bir konuyu sormanıza tabiki anlamazlar normal hamilelikle tüp bebeğin hiç bir farkı yok ama ilk 3 gün dinlenmeniz yorulmamanız gerekir o yüzden size bakıcak yardımcı olucak biri lazım. Hem anlamadığım konu anlasalar bile eşiniz cevap veremiyecek mi ?

Kesinlikle verir eşimin işi evimiz herşeyimiz ayrı ama ben çok takıntı bir insanım en ufak surat aşıklığı bile modumu düşürür ve çok söyleniyorum eşim takma onları boşver umurumuzda olmasın diyor ama benim elimde değil bilipde kırk kapıda konusunu döndürsün istemiyorum ama içimi rahatlattın çok teşekkür ederim o üç gün eşimin kendi işi zaten birakır o bana bakar

Zaten süreci biliyorsundur iğne vs veriyor doktor onlarda da kendin gidip gelebilirsin yada yine eşin yardımcı olur. Bende takıntılı biriyimdir tek korkun şu olur ikiz olursa eğer ailede de ikiz yoksa belki şüphelenebilirler

Ailede o kadar çok ki ikiz
Ya birde tanımadığınız biri için vaktinizi ayırıp yazıyorsunuz uğraşiyorsunuz ne kadar hoş Güzel kalpli insanlar iyiki var

Sevindim en azından riskli bir durum yokmuş ikizler konusunda ne demek sorduğunuz destek almak istediğiniz için ben teşekkür ederim burda kimse kimseyi tanımıyor ama herşeyi beraber paylaşıyoruz birbirimize bizler destek olmazsa zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…