Tüp bebek

Antep’te yaşıyorum, burada yaptırdım. Hatta transferden sonra hop çarşafla sedyeyle aldılar Tıngır tongır asansöre bindim, biraz eski bir klinik idi, oradan hop tekrar hasta yatağına aldılar. Orada epey yatıp eve kadar gittim, arabamız biraz hoplayan bir araba, o kadar çok sarsıldı ki, düz yolda. Gene de tuttu. Sağlıklı bir gebelik geçirdim. Sizin de tutar inşallar

Ayy ınss rabbım senınde yavrunu saglıkla kucagına almayı nasıp etsın 🙏🏻🙏🏻

Iyı gunler arkadaslar nısan ayı gıbı tup bebek yaptırmayı dusunuyorumda tranfer sonrası o gun hastaneyde kalma hakkımız var mı uzak yoldan gelıp yapıcam ev yolumda taslı engebellı doktoruma sordum dedı yatmana gerek yok ama ıste hakkım var mı varsa kalmak ıstıyorum o kadar para verıcem nede olsa 😂😂
Merhaba bence kal :) bu arada bende başlayacaktım hamile kaldımm 😍😍 . Elimde raporlu aldığımız ilaçlar var ilgilenen varsa bana yazın . İndirimli verebilirim

Merhaba arkadaşlar istanbul da devlet hastanesinde tüp bebek deneyip başarılı olan var mı ben başlamak istiyorum da hangi hastane başarılı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar istanbul da devlet hastanesinde tüp bebek deneyip başarılı olan var mı ben başlamak istiyorum da hangi hastane başarılı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Açıkçası devlet hastanelerine özellikle pandemi nedeniyle sıcak bakamadık. Arkadaşımın tavsiyesi ile istanbul, Bağlarbaşı’nda Dr. Özlem Aras’la görüşmeye gideceğiz. Özel klinikler dünya para, uygun fiyatla ve doğru yönlendirmeyle tüp bebek konusunda başarılı olduğunu duyup gitmiş arkadaşım, şimdi çok mutlular... Allah isteyen herkesin kucağını doldursun🙏🏻

Iyı gunler arkadaslar nısan ayı gıbı tup bebek yaptırmayı dusunuyorumda tranfer sonrası o gun hastaneyde kalma hakkımız var mı uzak yoldan gelıp yapıcam ev yolumda taslı engebellı doktoruma sordum dedı yatmana gerek yok ama ıste hakkım var mı varsa kalmak ıstıyorum o kadar para verıcem nede olsa 😂😂
Ben bahcecide yaptirdim transferden yarim saat sonra yallah eve :) anlasmali otelleri vardi kalmak istiosaniz oralarda.

Back
X