Tüp bebek

songulkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
30
16
3
32
Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum bugun transferim oldu ilk seferde tutan var mi neler yaptınız transferden sonra gebelik olusanların fikirleri tecrübeleri neler nasıl belli oldu ilk seferde tutunma nezman olur

Hayırlı olsunn
Rabbime bin şükür ilk seferde tuttu, darısı tüm isteyenlere

Ben hasta gibi yatmadım üç gün sonra bakkala falan gittim ama iş yapmadım. Yemeği masada oturarak yedim.

Bana doktorum ananas ye demişti günde 2 dilim yedim, bir de avokado yedim.

Adet ağrım oldu hep tutmadı sanmıştım belirtim olmadı, zaten ilaçların yan etkileri o kadar çok ki, hamile belirtilerini ilaçlar kesildikten sonra hissediyorsun :)

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi görüyorum bugun transferim oldu ilk seferde tutan var mi neler yaptınız transferden sonra gebelik olusanların fikirleri tecrübeleri neler nasıl belli oldu ilk seferde tutunma nezman olur
Benimde dün transferim oldu ins güzel haberler alırız. Ben öyle sürekli yatmıyorum. Zaten çok su içtiğim için akşamdan beri 10 kere tuvalete gittim geldim. Onun dışında ya oturuyorum ya da uzanıyorum. 2 haftadır zaten avokado yiyordum hala devam ediyorum. 9 gün sonra gebelik testi günüm

MErhaba benim de dün transferim yapıldı. Çikolata kistlerim vardı. Sizdeki sorun neydi? İnşallah güzel sonuçlar alırız.

Bende dün transfer oldum tutması için kasık ağrısı olmalı mı şuan gayet iyiym hiçbir ağtım yok iğne yerlerim dışında tabi. Belirti göstermeden pozitif sonuç alan varmı benim 3.denemem

Günlük bir avuç kapak çekirdeği ye tuzsuz fındık fıstık badem ananas kuru kayısı ye 3 tane kâbiz olmamak için kuru dut ye bir avuç bol bol su iç en azından 2 lt inşallah tutunur canım

Bende ceviz badem fıstık avokado ve proteın ağırlıklı besleniyorum bol su içiyorum kabız olmamak içinde sabahları aç karna kuru kayısı yiyorum arada kan dolaşımı için ufak yürüyüşler yapıyorum evin içinde bolca dinleniyorum inşallah pozitif görürsün

karistrimisim ozaman yumurtalarin toplamdiysa ara ara sanci seklinde agrilarin olacak bu seni korkutmasin zaten 2 gune kadar size donus yaparlar yumurta gelisimnize gore simdiden hakkinizda hayirli olan neyse o olsun
Amin canim valla baya zormuş ya ağrılar oluyor evet inşallah kabiz olmam olmamak için kayisi falan yicem

Amin canim valla baya zormuş ya ağrılar oluyor evet inşallah kabiz olmam olmamak için kayisi falan yicem
Ewet bende bol su icip kavun karpuz kayisi yiyorum halende cunku progesteron kullaniyorm o bagirsak hareketlerini yavaslatiyor bu aralarda ise guce ara verip istirahate cekildik metabolizma durdu dolayisiyla

Bende dün transfer oldum tutması için kasık ağrısı olmalı mı şuan gayet iyiym hiçbir ağtım yok iğne yerlerim dışında tabi. Belirti göstermeden pozitif sonuç alan varmı benim 3.denemem
Belirtilerle
Progestan hap mı fitil mi sizin bana fitil verdi
Lutinus kullniyrm progesteron etken maddesi kimisi progestan kapsulu yutuyor kimiside fitil seklinde kullniyor ayni kapsulu onun disinda progestan dex ampul kullniyrm

Belirtilerle kafanizi yormayin herkeste ayni olmuyor pozitif dusunun hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…