K Kapikulpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 2.644 1.924 63 1 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi songulkk #21 Sedabsktpe .!.: Çoğu kişi okuyorum fitil kullanmış bana iğnesini verdi hemde günde 2 ampul alıyorum iğnesi fena yağlı bir ilaç olduğu için çok ağrı ve beze yaptı Genişletmek için tıkla... Bence doktorunuza söyleyin ve fitil yada hala geçsin benm zaten iğneden delik deşik oldum Allahim sizinde hepimizinde benmde bu emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizi anne olarak görelim seneye inşallah
Sedabsktpe .!.: Çoğu kişi okuyorum fitil kullanmış bana iğnesini verdi hemde günde 2 ampul alıyorum iğnesi fena yağlı bir ilaç olduğu için çok ağrı ve beze yaptı Genişletmek için tıkla... Bence doktorunuza söyleyin ve fitil yada hala geçsin benm zaten iğneden delik deşik oldum Allahim sizinde hepimizinde benmde bu emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizi anne olarak görelim seneye inşallah
K Kapikulpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2019 2.644 1.924 63 1 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi songulkk #22 Sadakatsizsin .!.: Belirtilerle Lutinus kullniyrm progesteron etken maddesi kimisi progestan kapsulu yutuyor kimiside fitil seklinde kullniyor ayni kapsulu onun disinda progestan dex ampul kullniyrm Genişletmek için tıkla... Canim.benm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Sadakatsizsin .!.: Belirtilerle Lutinus kullniyrm progesteron etken maddesi kimisi progestan kapsulu yutuyor kimiside fitil seklinde kullniyor ayni kapsulu onun disinda progestan dex ampul kullniyrm Genişletmek için tıkla... Canim.benm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
S Sadakatsizsin Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2021 66 64 8 36 1 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi songulkk #23 Nazzzz01 .!.: Canim.benm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin insallah
Nazzzz01 .!.: Canim.benm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Genişletmek için tıkla... Amin insallah