Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor ama Sonu çiçekli bi yolHemde cok gittim doktora. Rahmımde perde var dedıler hısteroskopi oldum. İki kere rahım filmi cektırdım ıkı senedır evlıyım hala. Cocugum olmadı. Adet duzensızlıgım var. En sonunda karar verdık yenı yıldan ıtıbaren bı tup bebek merkezıne basvurmak. O yuzden merak ettım nasıl bı yol benı beklıyo.
Benim kılom cok ne yaptıysam da veremedım acaba o sıkıntı olurmu tup bebek tedavısındeBenim ilk denemem şuan için yumurta geliştirme evresindeyim tedavimin 8. günü pazar günü Opu (yumurta toplama işlemi)gerçekleşmesi planlanıyor . Cuma günü çatlatma iğnemi olacağım. Fakat ohss riskine karşı transferim 2 ay sonrasına ertelendi.
Ağrı eşiği düşük çok nazlı bir insan olan ben şuan kendimi kendi kendine iğne yaparken buluyorum :) bu öyle bir süreç işte sonunun güzel olacağına inanıp bol bol olumlama yapmalı ve tabiiki de hayırlısı olsun diye dua etmelisin
Ben tedavi öncesinde biraz kilo vermediğim için pişmandım aslında fazlam yoktu ama kullandığımız ilaçların horman seviyesinden kaynaklı biraz versem iyi olurdu bu bir tavsiye olabilir ..
Kesinlikle tüm testleriniz tam gidin zaman kaybetmemek açısından başlangıç reglinizden önce ön görüşme yaparak tahlil listesi - fiyat bilgisi gibi bilgileri edinin .
Psikolojik olarak hem siz hem eşiniz hazırlanmanızda çok çok çok önemli
Tedavi merkezinizi iyi seçmeniz gerekli.
Her dikenli yol kokusu keşfedilmemiş güzel çiçek bahçesine çıkar umarım sizde bu bahçe de en güzel çiçeği koklarsınızşans sizinle olsun
Tüp bebeğe yeni başlamıs veya tedavısı devam edenler yasadıgı olumlu ve olumsuz seylerı yazabılır mı ?
Benım 2 senedır cocugum olmuyo yenı yıldan sonra tedavıye baslıcaz esımle.
Neler yapmam gerekıyo tedavı oncesınde
Yardımcı olursanız sevınırım![]()
Bende kimseyle paylasmayı dusunmuyorum. Psıkolojık olarak kafamı toparlamam lazım zaten. Ne anneme ne kayınvalıdeme kımseye soylemıcem. Herseyı ben esımle yapıcam. Allahtan tek dılegım emeklerımı bosa cıkarmasın. Nasıl bı yol benı beklıyo bılmıyorım ama sonu mutlu sekılde bıtsın baska bısey ıstemem dualarınıZı eksık etmeyın olurmuBu dönem tedavi kısmını asla kimseyle konuşma söyleme, hatta eşimle aramda bile konuşmadık. Gezdik tozduk, film izledik düşenecek vakit yaratmadık kendimize, aklımızdan çıkardık. Çünkü başlı başına bir stres. Transferden sonra da 2 gün dinlenip sonra normal yaşantıma devam ettim, temizlik yemek kısmını o dönem eşim yaptı hep. Ben keyfime baktım :) Rahat ol lütfen sende İnş hayırlı şekilde sonuçlanır