Tüp bebek

Lotus28

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
74
74
18
31
Merhaba herkese Opu işleminde 22 tane yumurta toplanıldı PCOS hastasıyım karnımda şimdi sıvı birikti. Aşırı şiş karnım sanki 5 ayşık hamile gibiyim nefes almakta zorluk çekiyorum. Böyle bişey başına gelen oldu mu aranızda biyopsi alınacak dedi doktorum korkuyorum

Cok yumurta toplama sonrasi olusabilen bir sey bu. Ohss deniyor. Ben de pcosum 33 yumurta toplanmisti ama cok sukur ben olmadim. Karinda sivi birikiyormus. Umarim.en kisa zamanda duzelirsin.

Evet sıvı birikti çok kötü de ilerliyor çok teşekkür ederim peki nasıl geçer bi bilginiz var mı?

Evet sıvı birikti çok kötü de ilerliyor çok teşekkür ederim peki nasıl geçer bi bilginiz var mı?
ayni seyi ben de yasadim canim opudan sonra 9. gunumdeyim hala tam olarak atlatmis degilim tavsiyem tuzlu seyler yeme daha cok sisiriyor bol bol enerji icecegi ic birde nefes alamicak gibiysen doktorunu ara derim ben o duruma gelince doktorumu aradim serum takildi birde dostinex ve oksapar ilac verdi suan karnim tamamen de olmasa biraz indi. adet olana kadar bunu cekecegiz adet olunca rahatlayacakmis vucut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…