- 10 Kasım 2022
- 37
- 9
- 6
- 32
- Konu Sahibi p teknisyen
-
Merhaba bende sizinle ayniyim.6aralik tarihinde 2 adet 5. gun embriyosu transferi yapildi.15 aralik kan tahlili gunum.bizim ikinci denememiz ilki olumsuz sonuclandi 6ci gunumde idrar testi yapmistim ama malesef tek cizgi cikmisti.onun icin simdi tahlil gunumu beklemek istiyorum cunku neqatifi gorunce ister istemez insan uzuluyor ve olumsuz etkiliyor.su an bende belirti olarak bir tek bel agrisi ve ara ara hafif kasik sancilari var.acaba sizde belirti varmi yada yanlizca bel agrisi olupta olumlu sonuc alan varmiHerkese merhabalar 6 Aralık tarihinde 5.gun embriyosu transfer işlemi oldu 2 adet şeklinde aynı gün işlem olan arkadaşlarimiz var mı acaba erken test filan yapan bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim inşallah pozitif sonuçlar görürüz hep birlikte
Teşekkürler cevap verdiğin için benim de 2. Kez transferm bu işlem ilki kimyasal gebelik olarak oldu sonrası gelmedi inşallah bu sefer nasip olur diye dua ediyorm şuan kasık ağrım ve ara ara böle bel ağrısı oluyor bı öncekinde idrar testimde 6 günde çıkmıştı bakalım nasip rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsinMerhaba bende sizinle ayniyim.6aralik tarihinde 2 adet 5. gun embriyosu transferi yapildi.15 aralik kan tahlili gunum.bizim ikinci denememiz ilki olumsuz sonuclandi 6ci gunumde idrar testi yapmistim ama malesef tek cizgi cikmisti.onun icin simdi tahlil gunumu beklemek istiyorum cunku neqatifi gorunce ister istemez insan uzuluyor ve olumsuz etkiliyor.su an bende belirti olarak bir tek bel agrisi ve ara ara hafif kasik sancilari var.acaba sizde belirti varmi yada yanlizca bel agrisi olupta olumlu sonuc alan varmi
Amin insAllah bu sefer hakkinizda hayirlisi olur rabbim evlat nasip eder.beklemek cok zor gecen sefer 7ci gunumden itibaren siddetli bel agrim olmustu ayni adet agrisi gibi, zaten 9cu gunumdede kan tahlilinde neqatif cikmisti.simdide devamli belim agriyor diye hep olumsuz olucak diye korkuyorumTeşekkürler cevap verdiğin için benim de 2. Kez transferm bu işlem ilki kimyasal gebelik olarak oldu sonrası gelmedi inşallah bu sefer nasip olur diye dua ediyorm şuan kasık ağrım ve ara ara böle bel ağrısı oluyor bı öncekinde idrar testimde 6 günde çıkmıştı bakalım nasip rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin
Gecen sefer belirtileriniz nasil olmustu ?Teşekkürler cevap verdiğin için benim de 2. Kez transferm bu işlem ilki kimyasal gebelik olarak oldu sonrası gelmedi inşallah bu sefer nasip olur diye dua ediyorm şuan kasık ağrım ve ara ara böle bel ağrısı oluyor bı öncekinde idrar testimde 6 günde çıkmıştı bakalım nasip rabbim hepimizin gönlüne göre
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah dualarım da herkes rabbim herşeyin hayırlısıni nasip etsin inşallah tutunmustur bebislerAmin insAllah bu sefer hakkinizda hayirlisi olur rabbim evlat nasip eder.beklemek cok zor gecen sefer 7ci gunumden itibaren siddetli bel agrim olmustu ayni adet agrisi gibi, zaten 9cu gunumdede kan tahlilinde neqatif cikmisti.simdide devamli belim agriyor diye hep olumsuz olucak diye korkuyorum
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah dualarım da herkes rabbim herşeyin hayırlısıni nasip etsin inşallah tutunmustur bebisler☺
Benim de 6 aralik 2.gün embriyo transferi yapildi bugün 7.gün test yaptim negatif gözüküyor erken mi yaptim bilmiyorum insan gercekten üzuluyorHerkese merhabalar 6 Aralık tarihinde 5.gun embriyosu transfer işlemi oldu 2 adet şeklinde aynı gün işlem olan arkadaşlarimiz var mı acaba erken test filan yapan bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim inşallah pozitif sonuçlar görürüz hep birlikte
Test yapma imkanin oldu mu acaba ben dayanamayıp yaptım çok ince çizgi çıktıAmin canim insAllah guzel haberleri alalim tez vakitte
Benim de 6 aralik 2.gün embriyo transferi yapildi bugün 7.gün test yaptim negatif gözüküyor erken mi yaptim bilmiyorum insan gercekten üzuluyor
Bende yaptım bugün bende gördüm ikinci çizgiyi inşallah devamı gelir ama ilki gibi kimyasal gebelik olarak gorucem diye tereddüt ediyorum inşallah rabbim hepimize pozitif gösterir dualarımdasnizyaptım
İnşallahBozma moralini lütfen erken yapmış olabilirsin daha 7 gündeyiz 9. Ve 10 gün sonrasi net belli oluyor deniliyor ya hep inşallah güzel olur sonucun
İnşallahBozma moralini lütfen erken yapmış olabilirsin daha 7 gündeyiz 9. Ve 10 gün sonrasi net belli oluyor deniliyor ya hep inşallah güzel olur sonucun
Evt doğru diyorsun rabbim o evladına uzun ömür versin inşallah bunda da olumlu sonuçlar görürsn artık o kadar çok hormonlu besinler tüketiyoruz ki bu şekil de tedavilere başvurmak zorunda kalıyorz ama rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahİnşallah2.gün embriyosunda 5.gün embroyosuna gore daha geç gösterebiliyor diyorlar ama bilmiyorum..ben ilk cocuguma doğal yollarla hamile kaldim sonra arayi fazla actik ikinci istedigimiz de olmadi..bi sorunda yok cikmadi yumurtalar mi tembellesti bilmiyoruz..insallah rabbim isteyen herkesin yuzunu guldurur.
Evt doğru diyorsun rabbim o evladına uzun ömür versin inşallah bunda da olumlu sonuçlar görürsn artık o kadar çok hormonlu besinler tüketiyoruz ki bu şekil de tedavilere başvurmak zorunda kalıyorz ama rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Amin inşallahEvt doğru diyorsun rabbim o evladına uzun ömür versin inşallah bunda da olumlu sonuçlar görürsn artık o kadar çok hormonlu besinler tüketiyoruz ki bu şekil de tedavilere başvurmak zorunda kalıyorz ama rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Yaa tebrik ederimTest yapma imkanin oldu mu acaba ben dayanamayıp yaptım çok ince çizgi çıktı
Erken gebelik testi miydi yaptiginiz?Test yapma imkanin oldu mu acaba ben dayanamayıp yaptım çok ince çizgi çıktı
Evt erken gebelik testi almıştımErken gebelik testi miydi yaptiginiz?
Kaçıncı gündu acaba bugün test yaptırdığında benim 8 gün yaptırdım 20.26 çıktı bende aynı durumdayım inşallah yükselir değerlerimiz yarın tekrar olucakBugun kan testi verdim 12.2 cikti. doktor dusuk dedi devam ede bilir de sonlana bilirde dedi.boyle olup hamileligi devam eden oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?