Tüp Bebek

Yok iğne falan olmadım tüp bebek öncesi vitamin galan verildi ilk adetle iğnelere başlıcaktım
Adetin gecikti mi yani silik çizgi çıkmış hamile olabilirsin . Tüp bebek tedavisine başlarken kendiliğinden hamile kalan birsuru insan var eğer adetin geçtiyse bir kan ver derim geçmediyse biraz bekle geçtikten sonra bir kan ver

testte çizgi var evet olmadım günüm de geçti . Prodoctor yaptım onda çıkmadı o yüzden kan vermedim test yanılttı sanırım

Kizlae bu lucrin igne hakkinda bilgisi olan varmi bana bugub doktorum verdi 22 temmuzda opu olmustum 4 agustosta regl olmustum reglimin 4.Gunu ginera basladik doktorumun hesabina gore 27 agustosta reglim gelcekti ve transfer planim baslicakti maalesef 10gun once reglim geldi 16 agutosta lekelenme şeklinde kanama yasadim bugun de bana lucrin igne ve baska bir dogum kontrol hapi verdi lucrin igneden kac gun sonra regl gelir bilginiz varmi 4 eylulde lucrin ignenle gel burfa yapacagiz dedi

Nasılsınız arkadaşlar durumlarınız nasıl 😊🤗
Iyiyim aşkım Hatta bugün test yaptım evde idrarda pozitif çıktı ama silik yarın yine kan vercem sen nasılsın dur testimide eklim..

Eklentiler

• IMG-20230817-WA0011.webp
    IMG-20230817-WA0011.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba
Tup bebek surecinde rahim prp yaptiram oldu mu
Tekrarlayan düşüklerde yapiliyormus. Benim vucudum emriyoyu yabanci cisim olarak algilayip disari atiyormus.
O yuzden prp deneyelim dedi fiyatlar ucmus.
Bu durumda olan var mi
Yoksa para tuzagi mi acaba

Back
X