- 2 Ağustos 2023
- 155
- 51
- 18
- 25
- Konu Sahibi bir umut anne
Sen bugün Kan verecektin yavrum nptin verdin mi hadi hayırlı haberlerle gelİki gün tabi cumadan cumartesiye 1 gün cumartesiden pazara 1 gün gibi düşün bence perşembe ver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bugün Kan verecektin yavrum nptin verdin mi hadi hayırlı haberlerle gelİki gün tabi cumadan cumartesiye 1 gün cumartesiden pazara 1 gün gibi düşün bence perşembe ver
Yok iğne falan olmadım tüp bebek öncesi vitamin galan verildi ilk adetle iğnelere başlıcaktımÇatlatma iğnesi vs vuruldun mu peki . Oda çift çizgi gösterir. Birde adetin ne zaman
Adetin gecikti mi yani silik çizgi çıkmış hamile olabilirsin . Tüp bebek tedavisine başlarken kendiliğinden hamile kalan birsuru insan var eğer adetin geçtiyse bir kan ver derim geçmediyse biraz bekle geçtikten sonra bir kan verYok iğne falan olmadım tüp bebek öncesi vitamin galan verildi ilk adetle iğnelere başlıcaktım
169 çıktı benim inşallah artar bu şekilde inşallah senden de güzel haberler bekliyorum perşembe ver benceSen bugün Kan verecektin yavrum nptin verdin mi hadi hayırlı haberlerle gel
Ayyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm yaaaa169 çıktı benim inşallah artar bu şekilde inşallah senden de güzel haberler bekliyorum perşembe ver bence
Son verdiğin kanın üzerinde kaç gün geçti169 çıktı benim inşallah artar bu şekilde inşallah senden de güzel haberler bekliyorum perşembe ver bence
Evet benim 3. denememiş yoruluyordum artıkAyyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmm yaaaaay vercem umarım yükselir bakalım. Çok sevindim senin adına valla
3 gün geçti canımSon verdiğin kanın üzerinde kaç gün geçti
Amin inşallahÖyle yapıyorum Allah bağışlasın İnşallah hepimize![]()
Benimde dört gün geçmiş olacak inşallah yükselmiş olur sağlıcakla kucağına alırsın inşallah3 gün geçti canım
İnşallah canım hepimiz kucağımıza alalım artık bu sıkıntılardan kurtulalım haber ver mutlaka her aşamada yakından takipteyim seniiBenimde dört gün geçmiş olacak inşallah yükselmiş olur sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Olur hayatım veririm tabiİnşallah canım hepimiz kucağımıza alalım artık bu sıkıntılardan kurtulalım haber ver mutlaka her aşamada yakından takipteyim senii
Ya ben bugün transfere hazırlığı için gittim bi yumurtam var onu büyütüp yapacakmış 11 mm boyu. Doğal siklus adı sanırım. Bu nedir bilgisi olan var miNasılsınız arkadaşlar durumlarınız nasıl![]()
Iyiyim aşkım Hatta bugün test yaptım evde idrarda pozitif çıktı ama silik yarın yine kan vercem sen nasılsın dur testimide eklim..Nasılsınız arkadaşlar durumlarınız nasıl![]()
Çok güzel hayırlı olur inşallahIyiyim aşkım Hatta bugün test yaptım evde idrarda pozitif çıktı ama silik yarın yine kan vercem sen nasılsın dur testimide eklim..
Dün kan verdin mi merak ettimIyiyim aşkım Hatta bugün test yaptım evde idrarda pozitif çıktı ama silik yarın yine kan vercem sen nasılsın dur testimide eklim..