Tup bebek

Mihri3506

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
3
0
1
25
arkadaslar acil yardimci olurmusunuz 5.gun embriyosu 9 gun oldu erken g.tesi yaptim cifcizgi kan verdim beta 98 doktor var dedi ama cok yeni dedi baska bi doktora sordum hayir dedi acil bana biseyler soyleyin

arkadaslar acil yardimci olurmusunuz 5.gun embriyosu 9 gun oldu erken g.tesi yaptim cifcizgi kan verdim beta 98 doktor var dedi ama cok yeni dedi baska bi doktora sordum hayir dedi acil bana biseyler soyleyin
Beta 98'e "gebelik yok" diyen doktor da ne bileyim...

98 değerle 9. Gün için gayet güzel bir değer,doktorunuz gebelik var dedikten sonra başka doktora neden neyisordunuz merak ettim

canım öncelikle hayırlısı olsun evet gebelik var ancak sağlıklı olduğunun takibinin yapılması için 2 gün sonra yeniden kan vermeniz gerekli. Verdiğiniz yeni kanda değerin en az %60 oranında artş olması gerekli. O yüzden vereceğiniz yeni kanın takibini yapın 2 kata yakın artarsa 10 gün sonra doktor kontrolüne gidin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…