Tüp bebek

ecmel06

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2024
361
101
18
34
Kızlar haziran sonu tüp bebeğe başlayacağım üçüncü denemem olacak bahçeci dışında bana tüp bebek merkezleri önerir misiniz kadın doktor olması tercihim

bahçeci ile görüşmeye gittim fakat gerçekten tamamen fiyat odaklı geldiler bize biz 40dk sadece fiyatlandırma bekledik muayene ön görüşme yapıyorsunuz ücretsiz ama muayene etmek için ücret talep ettiler içimize sinmedi memorial şişli de başladık şimdilik memnunuz transferi bekliyorum doğru ve iyi yönlendiriyorlar bahçeciden biraz daha uygundu fiyat olarakta

Kızlar haziran sonu tüp bebeğe başlayacağım üçüncü denemem olacak bahçeci dışında bana tüp bebek merkezleri önerir misiniz kadın doktor olması tercihim
Dr seval zeren güngör ben tüp bebek tedavisi gördüm yanında çok ilgili ve yakın ve herşeyi anlatıyor ben memnun kaldım ve ilk denememde pozitif aldım ama maalesef 9 hafta 3 gün kalbi durdu bizim elimizde olan bişey değil doktor elinden gelenin fazlasını yaptı herşey nasip

Merhaba İrenbe tüp bebek merkezi Prof. Dr. Ümit inceboz tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…