Umarım güzel sonuçlar alırsınızMerhaba 31 Aralıkta transferımı yaptı Bület hoca bugün 6. Gün bekliyoruz sonuç için benım 2. Tüp bebek denemem transferımın biri negatif diğeri de ekimde kimyasal oldu baska merkezde tam pes etmiştim öyle muayene olmaya gidip o gün tüp bebek tedavısıne basladık Bülent hıca da 15 gün içinde hızlı bi şeklde ilerledi sonuç bekliyorum Bülent hoca da tecrubesi olanlar yazabılırler mi
Tşk ederim. Hadi inşallah aynen kan verinyarın kan verıcem 8. Günüm yarın bekleyemıcem evdeki erken gebelik testınde iki gündür silik ikinci çizgi çıkıyor yarın sabahta daha belirgin görürsem kan vermeye gidicem bakalım benım gibi Bülent hoca da transfer olanlar Aralık -Ocak ayında yazabılırler mi
Kesinlikle ben hiçTeşekkür ederim sonuç ne olursa olsun Bülent hoca nın elinden geleni yaptığına inanıyorum hele bir de baska merkezde iki kere transfer yaptrmıs biri olarak ne kadar iyi bir doktor oldugunun farkınn net görebiliyorum
İnşallahİnşallah en hayırlı şekilde ilerler ve sonuçlanır süreciniz sabah verdım kan beta 32 çıktı doktorun hemşiresine attım hatırlı olsun cumartesi tekrar artısa bakalım kanda dedi aama ben biraz gergınım ekim ayındaki transferımde de 8. Günde test yapmıstım 44 çıkmıstı 2 gün sonra 17 ye düşmüştü kimyasal olmustu şimdi daha da düşük inşallah korktugum basıma gelmez
Ben nerdeyse aralıksız 1,5 senedir tüp bebek tedavisi sürecindeyim 1,5 sene de 3. Transferım bu hayatıma yerlesti artık pancar havuç yaban mersini nar kabak çekirdeği badem ben tüp bebekten önce 2 aşılama denedım 7 yaşında bir kızım var bu arada 2. İçin uğrasıyoruz biz 1 sene sağlıklı beslenmeye adadım kendımı sadece bebek üzerine bir beslenme hala daha da dikkat ederim ama bir şeyın olacağı varsa inanın sadece su ile beslenseniz de oluyor ağzınızla kuş tutsanız olmuyor Allah ın imtihanından ötesine gecemıyoruztabi haklısınız yıne de özen gösterıyoruz tabı beslenmeye kader de gayrete aşıkmış
Ya neden arttı bu 2.cocuk kısırlıgı.bende de durum aynı .ilki 1 ayda oldu 2.si 1bucuk senedir tedavi gördum tup bebek yaptım yasım daha 35 olmuyor kafayı yiycem.bakamayacak olana mevlam cifter çifter veriyor sokakta buyuyor cocuklar .bize yok.neden böyle .aglamaktan dusunmekten kafayı yesim.döktugum
Amin teşekkür ederimRabbim inşallah gönlünüzdekinden bile güzel hayırlı ve kolay olacak şekilde 2 sağlıklı evlat nasip etsin size ve isteyen herkese