Tüp Bebek

Biz de de aynı ilki ilk denemede oldu ama ben kızım 2 yasndayken dıs gebelik geçirdim benı zehırledi zorlu bir ameliyt oldum o günden sonra çocuk konusunda işimiz rast gitmedi görünürde bir sorun yok diyorlar ama her yaz ya laparokopi ya da histeroskopi oluyorum sonuç değişmiyor bes yıldır aç gözlü bu işi para için yapan dolandırıcı doktrlrn oyuncagı oldum inşallah bu sondur Allah bu süreçte emek veren herkesin yardımcısı olsun

Reactions: Wqy
Amin teşekkür ederim yarın sonucu bildirin lütfeeeen bende merak ediyorum
Yarın sabah kan vericem sağlıklı ilerleme olup olmadıgını öğrenicez aşırı gergınım elimde değil inşallah buraya güzel haberler vermek için yazarım

Reactions: Wqy
Yarın sabah kan vericem sağlıklı ilerleme olup olmadıgını öğrenicez aşırı gergınım elimde değil inşallah buraya güzel haberler vermek için yazarım
İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Umarım sağlıkla ilerler

Benim 10. Gün 54 çıktı Beta biraz şüpheli artış istenen düzeyde değil pazartesi tekrar kan verınce belli olacak

Ben doktoru tanımıyorum ama ilk denemede pozitif oldu elhamdülillah çok şükür darısı başınıza

Benim 10. Gün 54 çıktı Beta biraz şüpheli artış istenen düzeyde değil pazartesi tekrar kan verınce belli olacak
Sonradan artanları duymuştum kaçıncı gün embriyosu ?

Çok sevindim adınıza inşallah çok sağolun

5. Gün embriyosu 2 embriyo ikisi de iyi kalite 5AA ve 4AA umarım sağlıklı ilerler
Umarımm inşallah stres yapmayın dicem ama insan takıyor elinde olmuyor doğal olarak

Reactions: FmF
Biz de 3 aydır. Hocanın vermiş olduğu diyetisyen tavsiyesi i diyetisyenle devam ettik hem de Bülent hocanın vermiş olduğu ilaçları kullandık. Bu ayın sonunda başlayacağız inşallah

Biz de 3 aydır. Hocanın vermiş olduğu diyetisyen tavsiyesi i diyetisyenle devam ettik hem de Bülent hocanın vermiş olduğu ilaçları kullandık. Bu ayın sonunda başlayacağız inşallah
Siz de problem neydi yumurta ya da sperm kalitesinde mıydı ki diyetısyene yönlendrdi

Umarım güzel ilerler sevinçle sonuçlanır

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?
Değer düşüyor ama 54 dü 50 oldu küçük te olsa bir ihtimal iki gün daha ilaçlarınza devam edin çarsamba tekrar baska hastanede kan verın dediler

Değer düşüyor ama 54 dü 50 oldu küçük te olsa bir ihtimal iki gün daha ilaçlarınza devam edin çarsamba tekrar baska hastanede kan verın dediler
Ay inşallah sağlıkla devam eder hastaneden hastaneye de değişiyormuş evet duymuştum. Dua ettim bugün sizin için her şey yolunda ilerler umarım.

Reactions: FmF
Ay inşallah sağlıkla devam eder hastaneden hastaneye de değişiyormuş evet duymuştum. Dua ettim bugün sizin için her şey yolunda ilerler umarım.
Allah razı olsun çok tesekkür ederimmpek ümidim yok ama hayırlısı ne şekilde olacaksa öyle olsun.Benım sonucum ne olursa olsun sizin sürecinizi merakla ve duayla beklicem lütfen haberdar edin kolaylıkla ,güzellikle en önemlisi hayırla sonuçlansın

`