Biz de de aynı ilki ilk denemede oldu ama ben kızım 2 yasndayken dıs gebelik geçirdim benı zehırledi zorlu bir ameliyt oldum o günden sonra çocuk konusunda işimiz rast gitmedi görünürde bir sorun yok diyorlar ama her yaz ya laparokopi ya da histeroskopi oluyorum sonuç değişmiyor bes yıldır aç gözlü bu işi para için yapan dolandırıcı doktrlrn oyuncagı oldum inşallah bu sondur Allah bu süreçte emek veren herkesin yardımcısı olsunYa neden arttı bu 2.cocuk kısırlıgı.bende de durum aynı .ilki 1 ayda oldu 2.si 1bucuk senedir tedavi gördum tup bebek yaptım yasım daha 35 olmuyor kafayı yiycem.bakamayacak olana mevlam cifter çifter veriyor sokakta buyuyor cocuklar .bize yok.neden böyle .aglamaktan dusunmekten kafayı yesim.döktugum paranımda hesabı yok
Yarın sabah kan vericem sağlıklı ilerleme olup olmadıgını öğrenicez aşırı gergınım elimde değil inşallah buraya güzel haberler vermek için yazarımAmin teşekkür ederimyarın sonucu bildirin lütfeeeen bende merak ediyorum
İnşallahYarın sabah kan vericem sağlıklı ilerleme olup olmadıgını öğrenicez aşırı gergınım elimde değil inşallah buraya güzel haberler vermek için yazarım
Ben doktoru tanımıyorum ama ilk denemede pozitif oldu elhamdülillah çok şükür darısı başınızaMerhabalar Adana da Bülent Haydar Dedeoğlu ile tüp Bebek yaptıracağız Ocak ayında gideceğim bakalım ne önerecek ne zaman başlar bilmiyorum bir çok memnun olan kişi var doktordan tecrübesi olanlar yazabilir mi acaba ? Hem süreç bilgisi hem motive edinmiş oluruzİlk denemede pozitif görenler var mı
Bülent hoca damı yaptınızBen doktoru tanımıyorum ama ilk denemede pozitif oldu elhamdülillah çok şükür darısı başınıza
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahBen doktoru tanımıyorum ama ilk denemede pozitif oldu elhamdülillah çok şükür darısı başınıza
Sonradan artanları duymuştum kaçıncı gün embriyosu ?Benim 10. Gün 54 çıktı Beta biraz şüpheli artış istenen düzeyde değil pazartesi tekrar kan verınce belli olacak
Ben doktoru tanımıyorum ama ilk denemede pozitif oldu elhamdülillah çok şükür darısı başınıza
5. Gün embriyosu 2 embriyo ikisi de iyi kalite 5AA ve 4AA umarım sağlıklı ilerlerSonradan artanları duymuştum kaçıncı gün embriyosu ?
Umarımm inşallah5. Gün embriyosu 2 embriyo ikisi de iyi kalite 5AA ve 4AA umarım sağlıklı ilerler
Siz de problem neydi yumurta ya da sperm kalitesinde mıydı ki diyetısyene yönlendrdiBiz de 3 aydır. Hocanın vermiş olduğu diyetisyen tavsiyesi i diyetisyenle devam ettik hem de Bülent hocanın vermiş olduğu ilaçları kullandık. Bu ayın sonunda başlayacağız inşallah
Umarım güzel ilerler sevinçle sonuçlanırBiz de 3 aydır. Hocanın vermiş olduğu diyetisyen tavsiyesi i diyetisyenle devam ettik hem de Bülent hocanın vermiş olduğu ilaçları kullandık. Bu ayın sonunda başlayacağız inşallah
Hayır ben Gaziantep te yaptımBülent hoca damı yaptınız
Değer düşüyor ama 54 dü 50 oldu küçük te olsa bir ihtimal iki gün daha ilaçlarınza devam edin çarsamba tekrar baska hastanede kan verın dedilerMerhaba sonucunuz ne oldu acaba ?
Ay inşallah sağlıkla devam ederDeğer düşüyor ama 54 dü 50 oldu küçük te olsa bir ihtimal iki gün daha ilaçlarınza devam edin çarsamba tekrar baska hastanede kan verın dediler
Allah razı olsun çok tesekkür ederimmAy inşallah sağlıkla devam ederhastaneden hastaneye de değişiyormuş evet duymuştum. Dua ettim bugün sizin için her şey yolunda ilerler umarım.