D deno011 Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 130 Emoji Skoru 56 Puanlar 13 Yaş 38 18 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylaalin #61 Aylaalin .!.: Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şu an kaç haftalık yeni öğrendiniz o zaman amin inşallah Genişletmek için tıkla... Aylaalin .!.: Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şu an kaç haftalık yeni öğrendiniz o zaman ? Genişletmek için tıkla... saolun. Evet yeni 4 Şubat ta transfer olmuştum. Siz naptınız başladınız mı?
Aylaalin .!.: Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şu an kaç haftalık yeni öğrendiniz o zaman amin inşallah Genişletmek için tıkla... Aylaalin .!.: Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şu an kaç haftalık yeni öğrendiniz o zaman ? Genişletmek için tıkla... saolun. Evet yeni 4 Şubat ta transfer olmuştum. Siz naptınız başladınız mı?
A Aylaalin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 108 Emoji Skoru 38 Puanlar 48 Yaş 32 18 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylaalin #62 deno011 .!.: saolun. Evet yeni 4 Şubat ta transfer olmuştum. Siz naptınız başladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende pozitifi gördüm elhamdülillah
deno011 .!.: saolun. Evet yeni 4 Şubat ta transfer olmuştum. Siz naptınız başladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet bende pozitifi gördüm elhamdülillah
D deno011 Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 130 Emoji Skoru 56 Puanlar 13 Yaş 38 19 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylaalin #63 Aylaalin .!.: Evet bende pozitifi gördüm elhamdülillah Genişletmek için tıkla... Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aylaalin .!.: Evet bende pozitifi gördüm elhamdülillah Genişletmek için tıkla... Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
A Aylaalin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 108 Emoji Skoru 38 Puanlar 48 Yaş 32 19 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylaalin #64 deno011 .!.: Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Aminnn inşallah
deno011 .!.: Çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Aminnn inşallah
F FmF Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 72 Emoji Skoru 17 Puanlar 8 20 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylaalin #65 Aylaalin .!.: Evet bende pozitifi gördüm elhamdülillah Genişletmek için tıkla... Uzun zamandr girmiyordum aklıma geldiniz merak ettim sonucunuzu çok sevındım sağlıkla kucagınıza alın inşallah
Aylaalin .!.: Evet bende pozitifi gördüm elhamdülillah Genişletmek için tıkla... Uzun zamandr girmiyordum aklıma geldiniz merak ettim sonucunuzu çok sevındım sağlıkla kucagınıza alın inşallah
A Aylaalin Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 108 Emoji Skoru 38 Puanlar 48 Yaş 32 21 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Aylaalin #66 FmF .!.: Uzun zamandr girmiyordum aklıma geldiniz merak ettim sonucunuzu çok sevındım sağlıkla kucagınıza alın inşallah Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah İsteyen herkese de göz aydınlığı evlatlar nasip etsin
FmF .!.: Uzun zamandr girmiyordum aklıma geldiniz merak ettim sonucunuzu çok sevındım sağlıkla kucagınıza alın inşallah Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah İsteyen herkese de göz aydınlığı evlatlar nasip etsin