Yeni katılıyorum aranıza 2 gün önce transferim oldu doktor 3 gün yatak istirati dedi ben yatamıyorum oturuyorum hep tutunmaya etkilermi. bide sigarayı bıraktım ama hıc aklımdan cıkmıyo yavvv. 5. gün emriyosu transfer edıldı. Başaro oranı %90 dediler inanamadım benı mı kandırıyolar. 4 tanede dondurdum. içim biraz rahat. bu 10 gün nasıl gecer. bana yardımcı olun calısan insanım evde oturmak cok zorr..
arkadaşlar benim bi sorum olcak 2 sefer aşılama yaptırdım dr şuan iğneli tedaviye başlayalım diyo acaba bunda vakit harcamayıp diretk tüp bebek mi yaptırsam?siz tecrübelisiniz yardımcı olurmusunuz
Yeni katılıyorum aranıza 2 gün önce transferim oldu doktor 3 gün yatak istirati dedi ben yatamıyorum oturuyorum hep tutunmaya etkilermi. bide sigarayı bıraktım ama hıc aklımdan cıkmıyo yavvv. 5. gün emriyosu transfer edıldı. Başaro oranı %90 dediler inanamadım benı mı kandırıyolar. 4 tanede dondurdum. içim biraz rahat. bu 10 gün nasıl gecer. bana yardımcı olun calısan insanım evde oturmak cok zorr..
bende pkos var 2,5yıllık evliyim ilk yılımda klomenle hamile kaldım ama düştü sonrasıysa malum olmadı tüp bebek aşamaları ücreti falan ne kadar oluyo acaba devlet hastanesindemi yoksa özelde mi yaptırsam bilgin varsa paylaşırmısın?ha birde iğneli tedaviyle tutma olasılığı ne kadar normal aşılama kadar mı?yardımcı olurmusun bilgin varsa
istanbuldaki zeynep kamil hastanesi en güzeli bence. sosyal güvencen varsa devlet hastanesinde yaptıranilirsin ama paran varsa bekleme özele yaptır... karar seninbende pkos var 2,5yıllık evliyim ilk yılımda klomenle hamile kaldım ama düştü sonrasıysa malum olmadı tüp bebek aşamaları ücreti falan ne kadar oluyo acaba devlet hastanesindemi yoksa özelde mi yaptırsam bilgin varsa paylaşırmısın?ha birde iğneli tedaviyle tutma olasılığı ne kadar normal aşılama kadar mı?yardımcı olurmusun bilgin varsa