Tüp Bebek

Barselona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
75
2
36
İstanbul
Yeni katılıyorum aranıza 2 gün önce transferim oldu doktor 3 gün yatak istirati dedi ben yatamıyorum oturuyorum hep tutunmaya etkilermi. bide sigarayı bıraktım ama hıc aklımdan cıkmıyo yavvv. 5. gün emriyosu transfer edıldı. Başaro oranı %90 dediler inanamadım benı mı kandırıyolar. 4 tanede dondurdum. içim biraz rahat. bu 10 gün nasıl gecer. bana yardımcı olun calısan insanım evde oturmak cok zorr..

Yeni katılıyorum aranıza 2 gün önce transferim oldu doktor 3 gün yatak istirati dedi ben yatamıyorum oturuyorum hep tutunmaya etkilermi. bide sigarayı bıraktım ama hıc aklımdan cıkmıyo yavvv. 5. gün emriyosu transfer edıldı. Başaro oranı %90 dediler inanamadım benı mı kandırıyolar. 4 tanede dondurdum. içim biraz rahat. bu 10 gün nasıl gecer. bana yardımcı olun calısan insanım evde oturmak cok zorr..

doktora danış bence........

bende hem aşılama da hem tüpte hemde transferde hep yattım ama hepsi negatif ki doktorlar yatın demiyor aksine günlük hayatınıza devam edin diyorlar.. biz her ihtimal diye diye daha çok ruh sağlığımızı bozuyoruz sıkıntı yapıyoruz yata yata.. şimdiki aklım olsa hiiiç tınlamam

arkadaşlar benim bi sorum olcak 2 sefer aşılama yaptırdım dr şuan iğneli tedaviye başlayalım diyo acaba bunda vakit harcamayıp diretk tüp bebek mi yaptırsam?siz tecrübelisiniz yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar benim bi sorum olcak 2 sefer aşılama yaptırdım dr şuan iğneli tedaviye başlayalım diyo acaba bunda vakit harcamayıp diretk tüp bebek mi yaptırsam?siz tecrübelisiniz yardımcı olurmusunuz

İKİ NEGATİF AŞILAMA SONRASI EN UYGUNU TÜP OLUR BENİM FİKRİM BU.. BOŞUNA OYALANMA İĞNE TEDAVİSİ FALAN.. AŞILAMADAN DAHA DÜŞÜK YÜSDESİ OLAN ŞEYİ NİYE DENEYESİN Kİ hormon ilacı alıyorsun yok yere.. bari aynı ilacı tüp için al hiç değilse oluşmuş embiriyo şansını daha arttırır düşüncesindeyim.. tabi öykünü bilmiyoruz sorun varmı yokmu ???

öncelikle tedaviden inşaallah olumlu sonuç alırsın bende tüp bebek tedavisinde hep yattım ama sonuç negatif RABBİM istedikten sonra herşey olur bence kendini fazla dinleme rahat ol tabiki çok fazalada yorma kısmetinde varsa olur zaten hakkında hayırlısı neyse o olsun

bende pkos var 2,5yıllık evliyim ilk yılımda klomenle hamile kaldım ama düştü sonrasıysa malum olmadı tüp bebek aşamaları ücreti falan ne kadar oluyo acaba devlet hastanesindemi yoksa özelde mi yaptırsam bilgin varsa paylaşırmısın?ha birde iğneli tedaviyle tutma olasılığı ne kadar normal aşılama kadar mı?yardımcı olurmusun bilgin varsa

bende pkos var 2,5yıllık evliyim ilk yılımda klomenle hamile kaldım ama düştü sonrasıysa malum olmadı tüp bebek aşamaları ücreti falan ne kadar oluyo acaba devlet hastanesindemi yoksa özelde mi yaptırsam bilgin varsa paylaşırmısın?ha birde iğneli tedaviyle tutma olasılığı ne kadar normal aşılama kadar mı?yardımcı olurmusun bilgin varsa

canim durumunuz varsa tup yaptir derim bendede pko var cok illet birsey insani bunaltiyor adet duznsizligi yumurtlama bozuklugu bende asilama karariyla gittim dra adet olunca gel dedi adetim olunca tupe karar verdi ve iyikide vermisim ikizlerime kavustum Allahim isteyince oluyor ve ben ozelde yaptirdim yurt disinda turkiyedeki fiyatlar hakkinda bilgim yok canim

istanbuldaki zeynep kamil hastanesi en güzeli bence. sosyal güvencen varsa devlet hastanesinde yaptıranilirsin ama paran varsa bekleme özele yaptır... karar senin

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.2 aşılama geçirdim biri tuttu ama 1 aylıkken düşük oluştu diğer aşılamamda tutmadı.şimdi tüp bebek tedavisine başladık puregon ve lucrin iğneleri oluyorum.yaa bu yumurtalar adetin kaçıncı günü 18-20mm e ulaşıyor.sabırsızlanıyorum artık lütfen cvp yazın arkadaşlar:((

kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Back
X