Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mııı bana da bilgi verr misnz
Nasil bir bilgi istiyorsun.sor yardimci olayim
3 kere yaptirdim.
bende 4 defa yaptırdım,sizin sorun neydi?tedaviye devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Bizde sorun yok.sebepsiz yani.insallah bu son olur 3. Tuttu.sizin sorun neydi.hicmi tutmuyor yoksa tutuyor sonrami düşüyor. Benim ilk tuttu sonra gitti. Ikinci hic tutmadi.
benim hiç tutmadı ya.onun için merak ediyorum acaba transferden sonra yapılmayacak bişeylermi yaptım diye.neler yaptınız,mesela ayakkabımı bile eğilip giymeye korkuyordum.
Nasil bir bilgi istiyorsun.sor yardimci olayim
3 kere yaptirdim.
Aşağıdaki konuya göz atmanızı öneririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402
Aşağıdaki konuya göz atmanızı öneririm.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677402
güldencim 😊 daha çok insanla konuştuğun için beni ancak sen anlarsın sen bilirsin,transferden sonra eğilip ayakkabısını ne biliyim pantalonunu falan anne adayı kendi kendine giyebilirmi?
Dr lara gore 2gun istirahat yeter diyorlar.ilkinde ve 3uncude ilk12 gun hep yattim sadece wc ve yemek icin kalktim.banyoyu ilik suyla yaptim.ama ikincide yatmadim o hic tutmadi.bol ananas yedim.kabiz kalmamak icin her aksam bir tabak kayisi kurusu yedim ve bol bol su ictim.annem hep yanımda kaldi hep istirahat ettim.bide bol bol dua ettim.
bizde kısmetse tüp bebek için tedaviye başlayacağız ama doktor biraz kilo vermemi istedi önce onu halledip başlayacağz inş kısmetse tıp fakültesinde yaptıracağz ama sıra falan oluyor mu çok bekler miyiz ki tutma oranı nedir:26:
Bana tüp bebek merkezinden çıkarken 2 saat yatacaksan 15 dk kalkıp yürüyeceksin dediler. Ben de uyguladım, hatta geceleri kan dolaşımı olsun diye 2 kere kalkıp yürüdüm. Hergün 4 lt su içtim. Her gün yumurta, protein ağırlıklı beslendim, kivi, avuç içi kadar kabak çekirdeği yedim. Nane, maydanoz, nar, adaçayı, sakatat tüketmedim. Hiçbirşeyden aşırı yemedim, ya zarar verirse diye. Transferden 5 gün sonra ve tekrar 5 gün sonra ılık duş aldım. Ama jelden dolayı rahatsız olunca alt tarafımı duşta yıkayıp temizlendim. Transfere giderken herhangi bir koku kullanmadım, hatta yalnızca su ile duş aldım. Sonuç alana kadar kanepede sırt üstü ve çok hafif yan yattım. Karnım gerilmedikten sonra bacaklarımı rahat hareket ettirdim, yoksa belim ağrırdı. Uzanmadım ve eğilmedim. Annem yanımdaydı, yemekleri o hazırladı. Çorap ve çamaşır giyerken yardımcı oldu. Kabız olmamaya çalıştım ama olunca doktor tavsiyesiyle duphalac şurup içtim. Bunlar aklımda kalanlar ve uyguladıklarım. Tabi ki öncelik doktorumun beni bu sürece hazırlaması ve ilaç tedavimiz.
Allah inşallah sizleride tez zamanda sağlıklı, hayırlı, analı-babalı evlat sahibi yapar...
giyebilirsin canım..
bana buna benzer bir uyarı hiç yapılmadı uyarılan arkadaşlarıda hiç duymadım...
dinlendikten sonra normal hayatınıza dikkat etmek şartıyla dönün diyorlar.
Bana tüp bebek merkezinden çıkarken 2 saat yatacaksan 15 dk kalkıp yürüyeceksin dediler. Ben de uyguladım, hatta geceleri kan dolaşımı olsun diye 2 kere kalkıp yürüdüm. Hergün 4 lt su içtim. Her gün yumurta, protein ağırlıklı beslendim, kivi, avuç içi kadar kabak çekirdeği yedim. Nane, maydanoz, nar, adaçayı, sakatat tüketmedim. Hiçbirşeyden aşırı yemedim, ya zarar verirse diye. Transferden 5 gün sonra ve tekrar 5 gün sonra ılık duş aldım. Ama jelden dolayı rahatsız olunca alt tarafımı duşta yıkayıp temizlendim. Transfere giderken herhangi bir koku kullanmadım, hatta yalnızca su ile duş aldım. Sonuç alana kadar kanepede sırt üstü ve çok hafif yan yattım. Karnım gerilmedikten sonra bacaklarımı rahat hareket ettirdim, yoksa belim ağrırdı. Uzanmadım ve eğilmedim. Annem yanımdaydı, yemekleri o hazırladı. Çorap ve çamaşır giyerken yardımcı oldu. Kabız olmamaya çalıştım ama olunca doktor tavsiyesiyle duphalac şurup içtim. Bunlar aklımda kalanlar ve uyguladıklarım. Tabi ki öncelik doktorumun beni bu sürece hazırlaması ve ilaç tedavimiz.
Allah inşallah sizleride tez zamanda sağlıklı, hayırlı, analı-babalı evlat sahibi yapar...
Tabi bunlar bizim ugraslarimiz rabbim ol dedikten sonra olur.ben 2 gunde bir ılık dus aldim.yanda yattim.yatak icinde bazen oturdum.ustumu falan kendim giydim ama ev isi yemek falan yapmadim.isede gitmedim.kismet :)))