Tüp bebek

Bende de aynı şekilde adetolacakmışım gibi bel ağrısı,kasık ağrıları halada devam ediyor..hiç korkma normalmiş onlar.birde göğüslerimde aşırı şişme olmuştu ama son iki gündür normale döndü yalnız kahverengi yeri iyice büyüdü ve koyulaştı...
Bide elim ayağım buz gibi ısıtamıyorum

C
Valla ben ümidimi kaybettim yarın bi mucize olmazsa hamile değilim yani

Neden bu kadar ümitsizliğe kapılıyorsun. Bak hamile olduğum belli olmasına rağmen hala adet sancılarım var doktor normal olabilir diyor... Böyle kötü düşünme güzel düşün herşey güzel olsun... Allahın izniyle yarın güzel haberler alırsın

C

Neden bu kadar ümitsizliğe kapılıyorsun. Bak hamile olduğum belli olmasına rağmen hala adet sancılarım var doktor normal olabilir diyor... Böyle kötü düşünme güzel düşün herşey güzel olsun... Allahın izniyle yarın güzel haberler alırsın
tebrık ederım bende transferın 3. gunundeyım bana umut verdı yazdıklarınız

C

Çok dua et lütfen kanamam olduğu için namaz kılıp Kur'an okuyamıyorum benide dualarınıza alın

Evet arkadaşlar aradılar sonuç pozitif.. Değerlerim iyiymiş ama pazartesi tekrar tahlil yapacaklarmış. Değerlerdeki yükselişi görmek için ama hemşire herşeyin iyi olduğunu söyledi... Yani hamilesin dedi :KK46:
Çok sevindim canım hadi inşallah pzt günü de istediğin sonucu alırsın

Hiç meraketme arkadaşım tüm dualarım seninle . Allahın izniyle yarın hayırlı haberlerinide bekliyorum

allahın izniyle olur inşallah, yüreğini ferah tut çünkü senin psikolojin bebek için önemli bir faktör.....
dualarımız seninle...

Cnm senin sonucun ne çıktı bana doktorum düşük tehliken var diyor

Ya ben bugün tekrar kan verdim ama daha aramadılar. Bir sorunmu oldu acaba diye korkumdan bende arayamıyorum. Endişe içinde bekliyorum...ama bence boşuna endişeleniyoruz. Sende hiç endişelenme allahın izniyle bişeycikler olmaz bol bol dua etmemiz lazım. Sakın moralini bozma bu aşamalarda moral çok önemli..

Back
X