- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide elim ayağım buz gibi ısıtamıyorumBende de aynı şekilde adetolacakmışım gibi bel ağrısı,kasık ağrıları halada devam ediyor..hiç korkma normalmiş onlar.birde göğüslerimde aşırı şişme olmuştu ama son iki gündür normale döndü yalnız kahverengi yeri iyice büyüdü ve koyulaştı...
Evet canım aynı şeyler bendede var fazla üşümeye başladım. Aman dikkatet üşütme bu aralarBide elim ayağım buz gibi ısıtamıyorum
Valla ben ümidimi kaybettim yarın bi mucize olmazsa hamile değilim yani
tebrık ederım bende transferın 3. gunundeyım bana umut verdı yazdıklarınızC
Neden bu kadar ümitsizliğe kapılıyorsun. Bak hamile olduğum belli olmasına rağmen hala adet sancılarım var doktor normal olabilir diyor... Böyle kötü düşünme güzel düşün herşey güzel olsun... Allahın izniyle yarın güzel haberler alırsın
Çok dua et lütfen kanamam olduğu için namaz kılıp Kur'an okuyamıyorum benide dualarınıza alınC
Neden bu kadar ümitsizliğe kapılıyorsun. Bak hamile olduğum belli olmasına rağmen hala adet sancılarım var doktor normal olabilir diyor... Böyle kötü düşünme güzel düşün herşey güzel olsun... Allahın izniyle yarın güzel haberler alırsın
Çok sevindim canım hadi inşallah pzt günü de istediğin sonucu alırsınEvet arkadaşlar aradılar sonuç pozitif.. Değerlerim iyiymiş ama pazartesi tekrar tahlil yapacaklarmış. Değerlerdeki yükselişi görmek için ama hemşire herşeyin iyi olduğunu söyledi... Yani hamilesin dedi![]()
Benim tedavi masraflarım 6.190 tl tuttu ancak bir iki ilaç daha önceki yaptirdigim için vardinefika cnm toplam kaç tl tuttu tedavin
Hadi heyecanla bekliyoruzİnşallah yarın gidiyorum teste
Test verdim sonuç bir buçuk saat sonra
Kızlar 7.16 sonuç gebelik var
Cnm senin sonucun ne çıktı bana doktorum düşük tehliken var diyorÇok güzel bir haber bu çok sevindim canım... Allah sağsağlimde kucağına almayı nasibeder inşallah.. Bizde bebişinin resimlerini buradan görürüz...![]()
Cnm senin sonucun ne çıktı bana doktorum düşük tehliken var diyor