Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sevindim canım hayırlisiyla kucagina almayi nasip etsin RabbimKızlar 7.16 sonuç gebelik var
Cimcime ben de hiç belirti olmadı dersem yeridir. Sadece 9 gün kahverengi leke geldi. Bu benim ikinci denemem ilk başta hiç tutmadı bunda çok rahat davrandı kasmadim kendimi sende kasma veren de alan da Allah inşallah hepimiz melekler inizi kucağımıza almayı nasip etsin amin amin aminNefika sana sorum olacak bu arada pozitif sonuç aldın sanırım allah sonuna getirmeyi nasip eder inşallah meleğine kavuşursun sende ne belirtiler oldu cevaplardan sevinirim kendimde belirti arayıp duruyorum
Çok teşekkür ederim. Bu arada tüm arkadaşların geçmiş kurban bayramını kutlarımEyno inşallah hayirli sonuçlanır dualarımız tüm arkadaşlara
Dualarımız seninle.. Güzel haberlerini bekliyoruzBumi canım çok sevindim inşallah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim ve cumlemizin
merhaba arkadaşlar ;
Bana yeme içme konusunda dikkat edilmesi gerekenler hakkında sağlıklı yumurtalar oluşması konusunda fikir verecek olan var mı? Kasım ayında yapılacak benim allah nasip ederse..[/QU
Merhaba , umarım her şey yolunda gider. Benim bildiğim tüp bebek uygulaması olmadan öncee testere dişli aslan pençesi öneriliyor. rahimi çok güçlendiriyormuş.. (ibrahim Saraçoğlu nun sitesinden telefon açıp sorabilirsin.Bir doktor bana omega 3 ve multivitamin, nar ekstresi vermişti. Ben faydası olduğunu düşünüyorum. Yumurta oluşumu. gerçekleşti. Transfer yapıldı.. Ancak gebelik olmadı. İstersen sen de bunları araştır
Merhaba arkadaşlar bende bugún genartta tedaviye başladım.4.denememiz lütfen dua edin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Size bol şanslar rabbim yar ve yardimcimiz olsun.Bol şanslar!
Rabbime göre imkansiz diye birsey yok canim umudunuzu asla kaybetmeyin moralinizi yüksek tutun ,dualarim sizinle.bende tüp bebek yaptıracağım hem bende hemde eşimde sorun var yani zor bir süreç bizimki.tüp bebekle bile şansımız çok düşük görünüyor umarım imkansızı başarırız
Arkadaşlar hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Sürekli yatmiyorum bol da su içiyorum umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Rabbim tüm zorda olanların yardımcısı olsun tabi bizim de
merhababende tüp bebek yaptıracağım hem bende hemde eşimde sorun var yani zor bir süreç bizimki.tüp bebekle bile şansımız çok düşük görünüyor umarım imkansızı başarırız
merhaba bende yeni katıldım aranıza öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun ama sen en başta pes etmişsin zaten böyle yapma doktor sana hiç olmaz desede sen yine de uğraş en azından yıllar sonra pişmanlık duymayız hem ne çocuğu olmaz denilen kişilerin oluyor rabbim ol dedimi olur gerisi hep birer vesiledirbende tüp bebek yaptıracağım hem bende hemde eşimde sorun var yani zor bir süreç bizimki.tüp bebekle bile şansımız çok düşük görünüyor umarım imkansızı başarırız