Tüp bebek

Mrb. Arkadaşlar bu formun banada uguru degdi:) bugün 11. Gün testimin sonucu 238.3 inşallah pazartesi günü ikinci testim var. Ancak Benim progestan iğneye karşı çok fena hassasiyetim oluştu. Ayağa kalkamiyorum sürekli yataktayım. Bide karnımda acayip şişlik var gerçi şişlik bugün daha az. Ayrıca belkide hayatımda ilk kez kabız oldum napayım ne önerirsiniz.

Mrb. Arkadaşlar bu formun banada uguru degdi:) bugün 11. Gün testimin sonucu 238.3 inşallah pazartesi günü ikinci testim var. Ancak Benim progestan iğneye karşı çok fena hassasiyetim oluştu. Ayağa kalkamiyorum sürekli yataktayım. Bide karnımda acayip şişlik var gerçi şişlik bugün daha az. Ayrıca belkide hayatımda ilk kez kabız oldum napayım ne önerirsiniz.
merhaba doktorun sana kabızlığa karşı ilaç vermedimi genellikle veriyorlarda

bana transfre olduğum gün kabızlığa karşı yazmışlardı doktoruna sor bence hamileliğin hayırlı olsun

merhaba

merhaba bende yeni katıldım aranıza öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun ama sen en başta pes etmişsin zaten böyle yapma doktor sana hiç olmaz desede sen yine de uğraş en azından yıllar sonra pişmanlık duymayız hem ne çocuğu olmaz denilen kişilerin oluyor rabbim ol dedimi olur gerisi hep birer vesiledir
Evet çok doğru. Katiliyorum size. Ben inşAllah önümüzdeki bi kaç gün içinde başlıycam tedaviye. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayirli olsun tebrik ediyorum bizlerede dua etmeyi unutma olurmu.

Benimde bugun transferimin 4 gun
cok heycanliyim ins bebislerimiz tutunur
bizlere

Hayirli olsun tebrik ediyorum bizlerede dua etmeyi unutma olurmu.
Inan hasret26 bu bir ay boyunca konuştuğum konusmadigim gördüğüm görmediğim herkese dua ettim. Yaşadığımız şey o kadar zor ki (ki ben 5 tane gonel f kullanıp bebeği alıp gelicem saniyordum:)sanırım hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Allahım isteyen herkese bir değil üç beş çocuk nasip etsin inş :-D
Sen ne durumdasın transfer yapıldı mı. Rabbim yardımcın olsun.

Inan hasret26 bu bir ay boyunca konuştuğum konusmadigim gördüğüm görmediğim herkese dua ettim. Yaşadığımız şey o kadar zor ki (ki ben 5 tane gonel f kullanıp bebeği alıp gelicem saniyordum:)sanırım hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Allahım isteyen herkese bir değil üç beş çocuk nasip etsin inş :-D
Sen ne durumdasın transfer yapıldı mı. Rabbim yardımcın olsun.
Allah razi olsun dualarin icin,yaşamayan anlamiyo malesef bizde 6 senedir ugrasiyoruz bu 4. deneme yumurtalari büyütüyoruz 30 yada 31 ekim gibi transfer olcak inşaallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

inşallah iyi sonuçlar alırsınız...
Arkadaşlar slm Nasılsıniz iyimisiniz . Kızlar CTS günü sonuç aldım ve bebegimin kalp atışlarınıda duydum Rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah herkese duaları için sağolsun bende tüm arkadaşlara elimden geldiğince dua ediyorum Rabbim tüm isteyene versin amin amin amin :KK54:

Arkadaşlar slm Nasılsıniz iyimisiniz . Kızlar CTS günü sonuç aldım ve bebegimin kalp atışlarınıda duydum Rabbim bütün herkese nasip etsin inşallah herkese duaları için sağolsun bende tüm arkadaşlara elimden geldiğince dua ediyorum Rabbim tüm isteyene versin amin amin amin :KK54:

Çok sevindim..Sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alırsın inşallah...darısı bebek yolu gözleyen bizlere...

Hayırlı olsun tebrik ederim ,Allah sağlıkli sıhhatli kucağina almayı nasip etsin.

Back
X