Tüp bebek

ohh saolsun o baba yardim etmis size biz uc keredir yapioz bi kuruslani gormedim bu sonda agzimizla istedik yok dedi var oldugu halde amannn cok sukurr ailem yardim edioo saolsunlarr :)
onlar da yani torunlari olacak insan bi kaç kuruş verir allah kayinpederimden razi olsun elimi cebime sokturmaz normalde bile sürekli harçlık verir çalıştığım halde seninde bebislerin olunca kendi ailene yakin tut eşinin ailesi uzaktan baksin

onlar da yani torunlari olacak insan bi kaç kuruş verir allah kayinpederimden razi olsun elimi cebime sokturmaz normalde bile sürekli harçlık verir çalıştığım halde seninde bebislerin olunca kendi ailene yakin tut eşinin ailesi uzaktan baksin
torun die sewecekler iste

Aynen bizdede öyle,kuruş götmedik.üstelik eşimin sorunuda anne babasının cehaletinden kaynaklanıyo.adamda para gani ama duvar gibi sağolsun.lafa gelince torun,borç harç taksitle çocuk yapıyoruz. Sen yinede herşeye rağmen öp başına koy öyleyse,neler var dünyada.kaynanayıda salla gitsin.duyma bile

Ya karnımda özellikle sol tarafta sertleşme başladı belirti olarak ama gazdanmı bebeklerdenmi bilemiyorum :D :D uykum geliyo sürekli bide ateş basması oluyo arada
hii ii bakim bende daha bisi yok suan dier iki denememde oluodu bunlar sanci gogus sisligi agrisi sicak basmasi bakalm ne zmn baslicak :)

ahahaha aynen cnm esimin yaninda abooooo :)
:KK45::KK45::KK45:Bende anam da var :KK70: evet onlar da var,göğüslerim 90 oldu heralde,silikonlu gibi oldular:p:p:p sertleşti,büyüdüler fln da ben onu estrofem'in yan etkilerine veriyorum.bilmiyorum ki hangisi.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK45::KK45::KK45:Bende anam da var :KK70: evet onlar da var,göğüslerim 90 oldu heralde,silikonlu gibi oldular:p:p:p sertleşti,büyüdüler fln da ben onu estrofem'in yan etkilerine veriyorum.bilmiyorum ki hangisi.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK53::KK53::KK53::KK53:
ahaha iki dk gir bi odaya bosalt :-) kacinci gun oldu senon

Back
X