- 12 Kasım 2014
- 842
- 869
- 123
- 32
- Konu Sahibi dermannuri
bilmiyorumkinins oyledir etkilemesinde bu durumn dua okuyorum sureklihmm,sinirlerin bozulmuştur,kolay değil bu işler yaa.ya da bebişler hormonlarını tavan yaptırdı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorumkinins oyledir etkilemesinde bu durumn dua okuyorum sureklihmm,sinirlerin bozulmuştur,kolay değil bu işler yaa.ya da bebişler hormonlarını tavan yaptırdı![]()
yok canım,öyle şeyler getirme aklına.dolanıyorum valla,iyi hissediyorum çok şükür,yat yat uyuştum.kilo alıcam şimdiden.zaten kiloluyumbilmiyorumkinins oyledir etkilemesinde bu durumn dua okuyorum sureklidolaniyomusun cnm
aynen bende cnmyok canım,öyle şeyler getirme aklına.dolanıyorum valla,iyi hissediyorum çok şükür,yat yat uyuştum.kilo alıcam şimdiden.zaten kiloluyum![]()
Çok teşekkürler:) sadece eşim ben ve ablam bilecek. Aslında haklısın nekadar yayılırsa stres okadar artar.tedavin hayirli olsun canim süreç zor ama mecbur sonu guzel olsunda surec onemli degil ama sana tavsiyem kimseye bisey soyleme iyi bisey soylerseler bile stres yapıyorsun stres sakin yapma ben cok yaptim diye narkoz bile etki etmedi ban normalin 3 kati dozla bayildim ona gore hic birseyi takma kafana
heyyy,nasılsın bakalımaynen bende cnm![]()
heeeyyy sennnn asilll nerelerdesin yaaaaheyyy,nasılsın bakalım![]()
heeeyyy sennnn asilll nerelerdesin yaaaa![]()
yok cnm bas donmedi haric sendeburalardayım.gelen giden oldu giremedim. nasıl gidiyor bakalım,varmı yeni işaretler
![]()
aynen,benim de kasıklara sancı girip çıkıyor.yok cnm bas donmedi haric sendebirzda kasik agrisi
ins iyiye isarettir cnm :)aynen,benim de kasıklara sancı girip çıkıyor.onun dışında idrarım sıklaştı beide parmak uçlarımla karnımın altına doğru hafifçe bastırınca sertlik hissediyorum.baş dönmesi de oluyo ara ara bide birden midem karışıyo,yemek düşüncesi bile fazla geliyo.sonra bakıyorum hemen geçmiş
![]()
oldu bizim iş gibi geliyor banains iyiye isarettir cnm :)
ayyy oylemi dion cnm.ya bilmiom.pekte kaptirmak istemiyorum.kendimi.insallah Allah buyuk.:)oldu bizim iş gibi geliyor banaikimizinde işaretler iyiye alamet gibi, birlikte seviniriz inşallah
![]()
Allah bilir tabi de öyle doğuyor içimeayyy oylemi dion cnm.ya bilmiom.pekte kaptirmak istemiyorum.kendimi.insallah Allah buyuk.:)
insallah insallah evde test yapmayi dusunuyonmuAllah bilir tabi de öyle doğuyor içime
ya yapanlar var aslında.10. günde,8. günde fln.ama bilmiyorum ki doğru olurmu.hayalkırıklığı olmasından korkuyorum.çünkü kullandığımız ilaçlarda hcg olduğundan doğru çıkmayadabilirmişinsallah insallah evde test yapmayi dusunuyonmu
tabiinorasi oylee amaa ne bilim binumut bende ikinci cizgiyi gormek isterim tabii cmrtesi sabahi yapmai dusunuyorumm 9. gunum oluo belli olur heralya yapanlar var aslında.10. günde,8. günde fln.ama bilmiyorum ki doğru olurmu.hayalkırıklığı olmasından korkuyorum.çünkü kullandığımız ilaçlarda hcg olduğundan doğru çıkmayadabilirmiş
cumartesi 11 değilmi senin?aynı gün olmadımı transferlerimiz?tabiinorasi oylee amaa ne bilim binumut bende ikinci cizgiyi gormek isterim tabii cmrtesi sabahi yapmai dusunuyorumm 9. gunum oluo belli olur heral
yok.cnm. benim 5. gun transfer oldu yaacumartesi 11 değilmi senin?aynı gün olmadımı transferlerimiz?
ee oyle yaa kuzummm 8 aralik benimde test gunum ne cabuk unuttun kiiiiallah allah,kafam karıştı.8 aralık test günümüz,aynı gün öğrencez sanıyodum
![]()