Tüp bebek

Arkadaşlar, tüp bebekte sperm verme öncesi cinsel perhiz ideali nedir? 6 gün olsa çok mu fazladır? Bugün yapsak 3 gün oluyor cumaya kadar o da az geldi bana. Hangisi daha iyidir?

Arkadaşlar, tüp bebekte sperm verme öncesi cinsel perhiz ideali nedir? 6 gün olsa çok mu fazladır? Bugün yapsak 3 gün oluyor cumaya kadar o da az geldi bana. Hangisi daha iyidir?
6 gün çok fazla canım bizim 2 gündü bence ideali 3 gün sperm tahlili yaptırırken 3-4gün arası perhiz veriyolar çünkü

6 gün olmasının bir zararı var mı? Normalde 7 günü geçmemesi gerek diyorlar. Biz spermiogramı 5.günde yapmıştık. Bilemedim.

6 gün olmasının bir zararı var mı? Normalde 7 günü geçmemesi gerek diyorlar. Biz spermiogramı 5.günde yapmıştık. Bilemedim.
Tam bi bilgim yok canım doktoruna sor istersen benim doktorum söylemişti

Merkezdekilerle konuştum. Bazı doktorlar işi nasıl olsa embryologlar hallediyor labda, 6 gün de olabilir diyorlarmış. Genelde 2 günden az 7 günden çok istemiyorlar. Dediğin gibi 3 gün ideal. Biz tam bilgilendirilmediğimiz için bu konuda artık bugünden itibaren perhiz uygulayacağız. 2 gün de olsa sorun yokmuş.

iyi geceler arkadaşlar tüp bebek tedavisine basladim uzhn protokol lucrin kullandim simdi adetimin 3 günü puregon 300 başladım ama doktor 275 unite verdi bu ünitede kullanan varmi
Cnm öncelikle Rabbim yardıncın olsun înşallah hayırlısıyla sonuna kadar mutluluğun daim olur bende kullandım Cnm hayırlı olur inşallah ilk denemen mi?

evet canım ilk denemem yumurtalarim toplandıktan sonra e2 yüksek çıktı embriyolar donduruldu dun transferim oldu şimdi bekliyorum test günümü bekliyorum sen yaptirdin sonuc ne ne zaman yaptirdin

yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. aynı zamanda cinsiyet seçimi de yapılabiliyor orada. Kıbrıs'ta. sevgiler

Back
X