- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi dermannuri
senin 10.gün mü yapılıyo testin öyleyse? ayy unutmadım,kafam karuştuuuuee oyle yaa kuzummm 8 aralik benimde test gunum ne cabuk unuttun kiiii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin 10.gün mü yapılıyo testin öyleyse? ayy unutmadım,kafam karuştuuuuee oyle yaa kuzummm 8 aralik benimde test gunum ne cabuk unuttun kiiii![]()
petsembe transferim.olduu test gununude sayarsakk 11. gun oluoosenin 10.gün mü yapılıyo testin öyleyse? ayy unutmadım,kafam karuştuuuu![]()
sana 10. gün demişler anladım.10 yada 12. günde baktırıyolar zaten.herneyse,bana 12. gün dendi ama zor duruyorum.napsam bilemedim.petsembe transferim.olduu test gununude sayarsakk 11. gun oluoo
aynen cnm sabir napak :) ii geceler balim ben yatiomsana 10. gün demişler anladım.10 yada 12. günde baktırıyolar zaten.herneyse,bana 12. gün dendi ama zor duruyorum.napsam bilemedim.![]()
haklısın. ben de yatayım. iyi geceler sana da annişaynen cnm sabir napak :) ii geceler balim ben yatiom![]()
Benimki pozitifkizlar nerdesiniz bugun tahlil gününüz degilmiydi sonuclar nedir merak ediyorum![]()
valla cok sevindim canimBenimki pozitifama iqqraa_ dan ses yok hala,özelden de yazmadı.bekliyorum,ölücem burda
![]()
Sağol canım benim,allah razı olsunvalla cok sevindim canimİnşallah iqqraa da pozitiftir
![]()
6 gün çok fazla canım bizim 2 gündü bence ideali 3 gün sperm tahlili yaptırırken 3-4gün arası perhiz veriyolar çünküArkadaşlar, tüp bebekte sperm verme öncesi cinsel perhiz ideali nedir? 6 gün olsa çok mu fazladır? Bugün yapsak 3 gün oluyor cumaya kadar o da az geldi bana. Hangisi daha iyidir?
Tam bi bilgim yok canım doktoruna sor istersen benim doktorum söylemişti6 gün olmasının bir zararı var mı? Normalde 7 günü geçmemesi gerek diyorlar. Biz spermiogramı 5.günde yapmıştık. Bilemedim.
Keşke bu mesajı dün okuyabilseymişim. Artık bugünden itibaren cinsel perhiz yapacağız...6 gün çok fazla canım bizim 2 gündü bence ideali 3 gün sperm tahlili yaptırırken 3-4gün arası perhiz veriyolar çünkü
Cnm öncelikle Rabbim yardıncın olsun înşallah hayırlısıyla sonuna kadar mutluluğun daim olur bende kullandım Cnm hayırlı olur inşallah ilk denemen mi?iyi geceler arkadaşlar tüp bebek tedavisine basladim uzhn protokol lucrin kullandim simdi adetimin 3 günü puregon 300 başladım ama doktor 275 unite verdi bu ünitede kullanan varmi