tüp bebek

goncam1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
46
31
38
39
Merhabalar herkese. 30 yaşındayım ve iki yıl önce dış gebelik yaşadım ve kendiliginden hcg sıfırlandı doktor kontrolünde ve böylelikle hamis olma hayalleri suya düştü .şimdilik hiçbir problem gorunmedigini söyledi bekleme tüp bebek dene dedi antepdeki doktorum fakat eşim memur olduğu için sürekli tayin durumlarımız var .şu an trabzondayim ve ne yapacağımı şaşırdım hangi doktora gidebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

herkese selamlar ben 36 yaşımdayım ve yumurtalarım gelişmiyor. Üçüncü tüp bebek çalışmamızda yumurta oluşmadığı için iptal oldu GONAL F kullanıyorum elinde fazla ilacı olan varmıdır acaba ?

Bugun transferin 6.günü ve heyecanım giderek artıyor :) sadece biraz akıntı ve adet olacakmışım gibi ara ara sancı giriyor..tek acım pregesteron ignesi acayip agrı yapıyor

Merhaba bende 15 martta transfer oldum akip giden zaman sanki durdu.Bende de ayni sanci oluyor 30 martta insallah tahlil yaptiricam sonuc belli olucak.Allah emeklerimizi bosa cikarmasn hayirlisi ise nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim 4.tüp bebeğim yapıldı 14.martda transfer oldum 10.gün 27.72 12.gün 55.5 15.gün 77.97 18.gün 193.47 22.gün 941 çıktı baştan düşük sonra yükselme böyle olan ve sonucu güzel olan varmı kafam çok karışık

Merhabalar İnşallah pozitif çıkmıştır var mı bebis cnm

İkiz olma ihtimali olabilir belki . net bilmiyorum ama benim düsük olduğumda değerler bir çıkıp bir yükselmişti.sende öyle bişey yok çok şükür.fazla düşünmemeye çalış cnm bence başka şeylerle meşgul ol ve hep pozitif düşün. İnşallah Rabbim emeklerimizi boş çıkartmaz.

Canım rahatlattın beni çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…