- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
Merhaba kizlar,ben 2014 ocak ayinda tup bebek yaptirdim,hamile kaldim kimyasal gebelik oldu,degerim katlanmadi dusuk yaptim,2 ay sonra donmuslarla tekrar denedim 3 embriyoyu bir tupe koymuslar ikisini koydurucaktim diger 1 taneside cozulunce oluyorlar o yuzden 3 de koydurdum,3 de tuttu,sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim,3 ay ucuz tasidim,5 doktor gezdim kalp sorunum oldu birini sonlandirma karari aldik aglaya aglaya,ikizlerle devam ettim 6.ayima girdigimde sabah suyum sizmisti 4 gece hastanede kaldim sabah dogum yaptim diger meleklerimide kaybettim..
Allahin bir cezasimiydi bilmiyorum 5 ay gecti hala aci icindeyim..
Martta tekrar deniycem nasibse donmuslarla yine 3 taneyi bir tupe koymuslar,esim 1 taneden fazla istemiyor,diger ikisi cozlunce donmiycak bir daha,baskada sansim yok.sizce 1 mi yoksa 2 mi koydurayim,esimi nasil ikna edicem yardim edin lutfen..
Not:10 embriyo olusmustu bana sormadan kafalarina gore 4 3 3 diye dondurmuslar tek tupe.
İlkinde 2 kullandim 2 cop oldu
İkincide 3 koydum 3 de tuttu 3.de kaybettim dogumda.
Ucuncude yine 3 embriyom var..
Esim 2 cocugun bakimi zor oldugundan birde tekrar rediksiyon yani sonlandirma islemi olur diye korktugundan bu vebalin altina girmekten cekiniyor ve uzuluyor,eger tek koyupta duserse tekrar tedaviyi bastan alirim diyor.
Allahin bir cezasimiydi bilmiyorum 5 ay gecti hala aci icindeyim..
Martta tekrar deniycem nasibse donmuslarla yine 3 taneyi bir tupe koymuslar,esim 1 taneden fazla istemiyor,diger ikisi cozlunce donmiycak bir daha,baskada sansim yok.sizce 1 mi yoksa 2 mi koydurayim,esimi nasil ikna edicem yardim edin lutfen..
Not:10 embriyo olusmustu bana sormadan kafalarina gore 4 3 3 diye dondurmuslar tek tupe.
İlkinde 2 kullandim 2 cop oldu
İkincide 3 koydum 3 de tuttu 3.de kaybettim dogumda.
Ucuncude yine 3 embriyom var..
Esim 2 cocugun bakimi zor oldugundan birde tekrar rediksiyon yani sonlandirma islemi olur diye korktugundan bu vebalin altina girmekten cekiniyor ve uzuluyor,eger tek koyupta duserse tekrar tedaviyi bastan alirim diyor.
Son düzenleme: