• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek

Canim 7.yılın izin içindeyiz ins bizimde olmaz dediler esim de varikosel var diye ama M evlam nasip etti bundan üç yil önce ama malesef hastaydı doğduktan belli bir süre sonra Vefaat etti iste esim varikosel ameliyatını oldu ama 1sene geçti hala sonuç çıkmayınca tup bebeğe başvurduk suan çok mutluyuz hamdolsun herkese nasip olsun ins sana da ins saglikla kucaga almak nasip olur sende bana dua et ins
Amin cnmm. basin sağolsun cok üzüldüm Allahim bu bebegine sağlık sıhhat versin. benim esim Varikosel ameliyatı oldu 4 yil önce ama hic hamil kalmadim ben esimin Sperm sayi ve hareketi düşüktü hep biseyler icti keci boynuzu hakiki bal vitamin hapları falan tabi düzenli olarak. Merak ettim ne hastalığı vardi yavrunun.

Amin cnmm. basin sağolsun cok üzüldüm Allahim bu bebegine sağlık sıhhat versin. benim esim Varikosel ameliyatı oldu 4 yil önce ama hic hamil kalmadim ben esimin Sperm sayi ve hareketi düşüktü hep biseyler icti keci boynuzu hakiki bal vitamin hapları falan tabi düzenli olarak. Merak ettim ne hastalığı vardi yavrunun.
Kalp hastasiydi canim üç delik vardı ritm bozukluğu vs

merhabalar esimin sperm sayisi iki yuz bin morfoloji ise yuzde iki kruger e gore esimdesolda varikosel grade 1 cikti doktor bu degerlerle sansiniz dusuk ameliyattan sonra tup bebek dedi sizce nasil bir yol izlemeliyiz

Eşinizin varikosel nedeniyle ağrı gibi ciddi şikayetleri yoksa sırf 200bin spermi var diye ameliyat olmasını biz üreme tıbbıyla uğraşan hekimler pek önermemekteyiz çünkü maalesef olacağı ameliyat sonrası sperm sayısı 15 milyonun üzerine çıkmayacaktır. Zaten doktorunuz da size tüp bebek önermiş. Eğer varikoselden yana ağrısı yoksa bence direkt tüp bebek yaptırmanız en doğrusudur. Nadiren varikosel ameliyatlarının başarılı yapılamaması sonucunda var olan 200bin spermi de kaybetme riskiniz söz konusudur.Vakit kaybetmeden tüp bebek için bize başvurmanızı öneririm

Eşinizin varikosel nedeniyle ağrı gibi ciddi şikayetleri yoksa sırf 200bin spermi var diye ameliyat olmasını biz üreme tıbbıyla uğraşan hekimler pek önermemekteyiz çünkü maalesef olacağı ameliyat sonrası sperm sayısı 15 milyonun üzerine çıkmayacaktır. Zaten doktorunuz da size tüp bebek önermiş. Eğer varikoselden yana ağrısı yoksa bence direkt tüp bebek yaptırmanız en doğrusudur. Nadiren varikosel ameliyatlarının başarılı yapılamaması sonucunda var olan 200bin spermi de kaybetme riskiniz söz konusudur.Vakit kaybetmeden tüp bebek için bize başvurmanızı öneririm
Son tahlil yaptığımızda altı tane çıktı yinede ameliyat olmadan tüp bebeği önerir misiniz

Back
X