tüp bebek

Benim üçüncü günüm ve inanılmaz sıkıcı beklemek birde usutum çat çat hapsiriyom deli gibi senin kaçıncı gün ki?

Merhaba ben de cumartesi transver yaptırdım sizin kaçıncı günü olan embriyolar dı birde ben kabız oldum kasıklarım da da çok ağrı var

Canım aynen transfer sonrası sabırla beklemekten baska care yok arada kısa yürüyüşler yap kendini yormadan kabızlığı engelliyor bol su iç ben öyle yaptım

Bende yeni başladım kızlar üçüncü günüm iğnede ikinci denemem birincisi kimyasal olmuştu beni iğnelermi psikolejimmi etkiliyor bilmemde acayıp hassasım ağlayasım var felan normalmi bendemi oluyor acaba bekleyen herkezin olur inşallah zor bir sürec sabır

Canım hormon ilaçları çok etkiliyor ben kaç defa gidip asena hanımın odasında ağladığımı bilirim bu dönemde normal kendini tutma ağla rahatla diyodu hep

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza öncelikle Rabbim herkesin gönlüne gore versin benim transferimin 9. Günü sabırsızlıkla bekliyorum perşembe tahlil yaptırıcam ben çalışanım cumartesi transfer oldu pazartesi ise geldim oturuyorum çok yormuyorum kendimi evde daha çok kafayi yerim zaten....hiçbir belirtin yok ne olucak çok heycanliyim

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza öncelikle Rabbim herkesin gönlüne gore versin benim transferimin 9. Günü sabırsızlıkla bekliyorum perşembe tahlil yaptırıcam ben çalışanım cumartesi transfer oldu pazartesi ise geldim oturuyorum çok yormuyorum kendimi evde daha çok kafayi yerim zaten....hiçbir belirtin yok ne olucak çok heycanliyim
beklemek en zoru benim tuttu iki aylık oldu bile ikizlerim İnş seninkide tutmuştur çok zor bir süreç Allah kimseyi bunla sınamasın

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza, estrofem kullanıyorum bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. ( Selen hanım doktorumuz ) 4 martta da hayırlısı ile transferimiz olacak inşallah büyük bir umut ve heyecanla bekliyoruz. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza, estrofem kullanıyorum bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. ( Selen hanım doktorumuz ) 4 martta da hayırlısı ile transferimiz olacak inşallah büyük bir umut ve heyecanla bekliyoruz. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...
Hayırlısı olsun canım bahçeci de oldum bende fulyada çok İyi merkez güvenilir ellerdesin inşallah güzel sonuçlar alırsın

Arkadaslar ben iki defa yaptim sureklo belirti aradim durdum ama hemen her belirti cikiyor gosgus agrisi kasik kabizlik falan ama ilki tuttu 3 hafta düşük sonra ikiyi denedik negatif bence hic ustunde durupta kendinizi yormayin olacagi varsa zaten olur ilkinin olacagini hic dusunmezdim oldu ikinci kesin olir dedim olmadi nasip allah hepimize bu duguyu versin cok zor

kızlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza. ikinci denememiz tüp bebekte. inşallah olur bhcg yüksek çıktı tabi doktor muayenesini bekliyorum kese görünse tamam diyeceğim ama zaman geçmek bilmiyor. bu arada evde ev işi falan yapıyor musunuz? yani eğilip kalkmak bir tabak bardak almak için rafa uzanmak her seferinde kokuyorum bir şey olacak diye.

kızlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza. ikinci denememiz tüp bebekte. inşallah olur bhcg yüksek çıktı tabi doktor muayenesini bekliyorum kese görünse tamam diyeceğim ama zaman geçmek bilmiyor. bu arada evde ev işi falan yapıyor musunuz? yani eğilip kalkmak bir tabak bardak almak için rafa uzanmak her seferinde kokuyorum bir şey olacak diye.
Ben transferden sonra iş yapmadım kimine iş yapmak zarar vermiyor ama ben riske girmek istemedim ayakkabı bile bağlamadım. Ev işlerini annemle eşim yaptı hala da onlar yapıyor doktorum kurallara devam dedi geçen hafta... duş alırken banyo buhar olmasın ılık al duşunu kapı açık olsun. Uzanma , eğilirsen de kontrollü yavaşça çömel... hayırlısı olsun canım ayrıca kabak çekirdeği ye ;)

Canim kesinlikle kendini yorma egilip kalkarken dikkat et doktorlar banada herzamanki hayatina devam et dediler sonr 20. Günümde egilip tencereyi kaldiracakken aniden kan geldi ve dusuk oldu dengesiz hareketlerden uzak dur birak is falan yapma elinden geldigince dinlem kese gorunene kadar allah yardimcin olsun bizede dua et hamilelerin dualari kabul olrmus

Back
X