Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok canim istemedi . Tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim umarim sende istegine kavusursun

Yok canim istemedi . Tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim umarim sende istegine kavusursun
Ya inşallah bende de istemez benim problemim de seninle aynı çok sevindim adına Allah razı olsun canım dua et bana da inşallah mayıs sonu da benim haberi alırsın yine konuluruz yazarsın bana bende haberdar ederim hayırlı akşamlar

Tamam canim merak etme butun dualarim hepinizle.Rabbim gonlumuze gore versin.kimseyi gozu yasli koymasin.tuplerin mi bagliydi seninde hatirlayamadim?

Canim 143 cikti degerim dun yaptirdim sonucu az once aldim

Tamam canim merak etme butun dualarim hepinizle.Rabbim gonlumuze gore versin.kimseyi gozu yasli koymasin.tuplerin mi bagliydi seninde hatirlayamadim?
Aynen canım inşallah rahim filmi istemez ya sonuçta başka bi problemim Yok rabbim kimseye böyle çaresiz bırakmasın isteyen herkese versin inşallah

Canim 143 cikti degerim dun yaptirdim sonucu az once aldim
Maşallah canım ikiz mi acaba çift embriyo mu koydular canım eğer koydularsa ikiz olabilir belki değerlerine baktır sürekli eğer iki katı artış olursa bil ki ikiz çok sevindim adına kurban olduğum rabbim nelere kadir

Iki embriyo kondu.ysrin birdaha bakilicak canim sagol guzel duygularin icin

Canim merhaba bende 39 yaşında anme oldum. Dr
Nurettin Türktekin i öneriyorum. İstanbul tüp bebek merkezinde. Sorunumuz yumurta rezervi kötü olmasi ve sperm azlığı idi. 6. Denememizi yapti ve gebe kaldim. 5 aylık kizim oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Nurettin beye gözünüz kapalı gidin...

Amiiin canım bahçeci Cem çelikte tedavim başlıyor canım Salı günü muayene olacağım tahlillerim oalcqak adetle de başlayacağız iğnelere ve yumurta toplama bitecek inşallah

Slm canim ayin 24 unde ultrasonum var.cok heyecanliyim.kese ve kalp atisi gorucez kismetse.sanada tedavinde basarilar dilerim

Slm canim ayin 24 unde ultrasonum var.cok heyecanliyim.kese ve kalp atisi gorucez kismetse.sanada tedavinde basarilar dilerim
Canım çok sevindim adına bende 25inde gidiyorum muayene ve tahliller için darısı başıma inşalah şu an tek korkum inşallah rahim filmi vermez zaten bi problemim Yok çünkü tüplerim bağlı sorun o sadece inşallah hayırlı haberler ver yine bize canım o minik kalbin atışını duymak dünyaları verir insana rabbim senşnle olsun <3

Korkma bisey olmicak.dualarim seninle.

Arkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina

Arkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
Maşallah Rabbim sagsalim kulağınıza almayı da nasip etsin insallah..nerde yaptirmistiniz siz

Amin canim.kalamis tup bebek merkezi.

Evet canim Istanbul da.yerinde olsam istanbulu denerdim
Benim 1tane Ankara da oldu 4.5 yasinda oglum cok şükür..yani ıstanbul bizi zorlar kalcak yerimiz yok Ankara da var oyuzden büyük ihtimal Ankara da olcak bakalım.Rabbim nasip eder inşallah herkese..

Canım çok sevindim hayırlı olsun tekrardan rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim de muayene olumlu geçti rahim filmi çektireceğim adetim bitsin bidahaki adetle de ilaçlar toplama ve transferim olacak inşallah

Hadi bakalim ins sendende hayirli haberler alacagiz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…