Yok canim istemedi . Tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim umarim sende istegine kavusursunYa ben sana ne demiştim valla çok sevindim bende çok aşırı heyecanlı ve korkuluyum randevu aldım işte şimdi hsg ister mi diye doktor kafama takılıyor yer araştırıyorum eğer isterse bu ay sonu hemen yaptıracağım senin doktorun istemiş miydi Can'ım rahim filmi gözün aydın tekrardan valla çok güzel oldu ya Harika
Ya inşallah bende de istemez benim problemim de seninle aynı çok sevindim adına Allah razı olsun canım dua et bana da inşallah mayıs sonu da benim haberi alırsın yine konuluruz yazarsın bana bende haberdar ederim hayırlı akşamlarYok canim istemedi . Tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim umarim sende istegine kavusursun
Tamam canim merak etme butun dualarim hepinizle.Rabbim gonlumuze gore versin.kimseyi gozu yasli koymasin.tuplerin mi bagliydi seninde hatirlayamadim?Ya inşallah bende de istemez benim problemim de seninle aynı çok sevindim adına Allah razı olsun canım dua et bana da inşallah mayıs sonu da benim haberi alırsın yine konuluruz yazarsın bana bende haberdar ederim hayırlı akşamlar
Canim 143 cikti degerim dun yaptirdim sonucu az once aldimYa inşallah bende de istemez benim problemim de seninle aynı çok sevindim adına Allah razı olsun canım dua et bana da inşallah mayıs sonu da benim haberi alırsın yine konuluruz yazarsın bana bende haberdar ederim hayırlı akşamlar
Aynen canım inşallah rahim filmi istemez ya sonuçta başka bi problemim Yok rabbim kimseye böyle çaresiz bırakmasın isteyen herkese versin inşallahTamam canim merak etme butun dualarim hepinizle.Rabbim gonlumuze gore versin.kimseyi gozu yasli koymasin.tuplerin mi bagliydi seninde hatirlayamadim?
Maşallah canım ikiz mi acaba çift embriyo mu koydular canım eğer koydularsa ikiz olabilir belki değerlerine baktır sürekli eğer iki katı artış olursa bil ki ikiz çok sevindim adına kurban olduğum rabbim nelere kadirCanim 143 cikti degerim dun yaptirdim sonucu az once aldim
Iki embriyo kondu.ysrin birdaha bakilicak canim sagol guzel duygularin icinMaşallah canım ikiz mi acaba çift embriyo mu koydular canım eğer koydularsa ikiz olabilir belki değerlerine baktır sürekli eğer iki katı artış olursa bil ki ikiz çok sevindim adına kurban olduğum rabbim nelere kadir
Amiiin canım bahçeci Cem çelikte tedavim başlıyor canım Salı günü muayene olacağım tahlillerim oalcqak adetle de başlayacağız iğnelere ve yumurta toplama bitecek inşallahCanim merhaba bende 39 yaşında anme oldum. Dr
Nurettin Türktekin i öneriyorum. İstanbul tüp bebek merkezinde. Sorunumuz yumurta rezervi kötü olmasi ve sperm azlığı idi. 6. Denememizi yapti ve gebe kaldim. 5 aylık kizim oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Nurettin beye gözünüz kapalı gidin...
Slm canim ayin 24 unde ultrasonum var.cok heyecanliyim.kese ve kalp atisi gorucez kismetse.sanada tedavinde basarilar dilerimYa ben sana ne demiştim valla çok sevindim bende çok aşırı heyecanlı ve korkuluyum randevu aldım işte şimdi hsg ister mi diye doktor kafama takılıyor yer araştırıyorum eğer isterse bu ay sonu hemen yaptıracağım senin doktorun istemiş miydi Can'ım rahim filmi gözün aydın tekrardan valla çok güzel oldu ya Harika
Canım çok sevindim adına bende 25inde gidiyorum muayene ve tahliller için darısı başıma inşalah şu an tek korkum inşallah rahim filmi vermez zaten bi problemim Yok çünkü tüplerim bağlı sorun o sadece inşallah hayırlı haberler ver yine bize canım o minik kalbin atışını duymak dünyaları verir insana rabbim senşnle olsun <3Slm canim ayin 24 unde ultrasonum var.cok heyecanliyim.kese ve kalp atisi gorucez kismetse.sanada tedavinde basarilar dilerim
Korkma bisey olmicak.dualarim seninle.Canım çok sevindim adına bende 25inde gidiyorum muayene ve tahliller için darısı başıma inşalah şu an tek korkum inşallah rahim filmi vermez zaten bi problemim Yok çünkü tüplerim bağlı sorun o sadece inşallah hayırlı haberler ver yine bize canım o minik kalbin atışını duymak dünyaları verir insana rabbim senşnle olsun <3
Maşallah Rabbim sagsalim kulağınıza almayı da nasip etsin insallah..nerde yaptirmistiniz sizArkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
Nerde Istanbul dami..hic Ankara da yaptiran yok galiba:)Amin canim.kalamis tup bebek merkezi.
Evet canim Istanbul da.yerinde olsam istanbulu denerdimNerde Istanbul dami..hic Ankara da yaptiran yok galiba:)
Benim 1tane Ankara da oldu 4.5 yasinda oglum cok şükür..yani ıstanbul bizi zorlar kalcak yerimiz yok Ankara da var oyuzden büyük ihtimal Ankara da olcak bakalım.Rabbim nasip eder inşallah herkese..Evet canim Istanbul da.yerinde olsam istanbulu denerdim
Canım çok sevindim hayırlı olsun tekrardan rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim de muayene olumlu geçti rahim filmi çektireceğim adetim bitsin bidahaki adetle de ilaçlar toplama ve transferim olacak inşallahArkadaslar merak edenleriniz olmustur o yuzden haber vermek istedim.bugun keseyi gorduk.kalbide pit pit atmaya baslamis minnagimin.cok sukur hersey yolunda.darisi hepinizin basina
Hadi bakalim ins sendende hayirli haberler alacagiz canim.Canım çok sevindim hayırlı olsun tekrardan rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim de muayene olumlu geçti rahim filmi çektireceğim adetim bitsin bidahaki adetle de ilaçlar toplama ve transferim olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?