Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunları Kafana takma olumlu düşün tedavim yaklaştıkça bebeğimi kucağımda karnımda düşünüyorum ve seviniyorum Rabb'ime dua ediyorum hiçbir şeyden de korkmuyorum içini ferah tut çok kolay basit bi işlem bizim sabırlı ve metanetli olmamız lazım canım

yok almam uzun surec oldugu icin direk baslamak istiyorum
Bence de canım inşallah olumlu sonuç alırız aynı zamanlar da hamiş oluruz ya allahım yardım edecek ve olacak inanıyorum ben evlat için her şeye katlanılıyor

Bence de canım inşallah olumlu sonuç alırız aynı zamanlar da hamiş oluruz ya allahım yardım edecek ve olacak inanıyorum ben evlat için her şeye katlanılıyor
ayy ins canm amin. allah hepimizin yarrdımcısı olsun.ben de ınanıyorum bıgun ıns nasip olacak bizlere de

İnşallahh canım çok teşekkür ederim rabbim cümlemize nasip eder inşallah

Tamsm canim sizde yazin lutfen gelismeleri
Canım sana bişey soracağım hormon iğnelerini kaç gün vuruldun bir de çatlatma iğnesi falan toplam kaç gününü aldı bunlar yumurta toplamaya kadar olan süreç yani merak ediyorum

Canım sana bişey soracağım hormon iğnelerini kaç gün vuruldun bir de çatlatma iğnesi falan toplam kaç gününü aldı bunlar yumurta toplamaya kadar olan süreç yani merak ediyorum
Canim selam benim ayin 13 u ilk adet tarihimdi ben 16 sinde gittim dr adetin ucuncu gunu dedi yani kanama iyice olsun istedi.vajinal ultrasonda 4 yumurta buldu ve 5 gun gobekten igne verdi hergun ayni saatte oldum.bu arada yumurtalar 7 mm di.5 gun igneden sonra yine cagirdi kontrol etti yumurtalarin ikisi buyumedi diger ikisi ile d3vam ettik 3 gun daha ayni igneyi verdi arti olarak ikinci ignryi verdi yumurta buyurken catlamasin diye.ben 3 gun de ikiser igne oldum saat 12 de ve 2 de vurdum kendime.onun ardindan yine kontrol yumurtalar 18 mm oldu 3 gun daha ayni igneleri verdi ve takip eden cumartesi gunu catlatma ignesi yaptim.yumurtam pazartesi alinicakti alinmadan 36 saat once yaptilar.pazartesi gunu yumurta toplama oldu 3 yumurta aldilar bir tane yumurtam sonradan gelismis cok sukur.sonra dollendi ve persembe 2 embrio yerlesti hepsi bu.umarim aciklayici olmustur

Anladım canım merak ettim şimdi hesap yapıyorum adet tarihlerimi falan bende yani maksimum 2 hafta sürüyor tedavi sonrası gebelik var mı Yok mu süreci o da 12 gün kan vereceksin öyle olması lazım herhalde ben mayıs adetimle gideceğim tedaviye başlayacağım ya karne zamanına gelmesin çocukların ondan hesap ediyorum tatlı telaşlar

Aynen canim benim transfer gunum persembe idi ayin 30 u.nisan 11 de kan tahlili vericem.cok heyecanli ve stresli bir surec tabii.ins seninde hersey yolunda gider

Aynen canim benim transfer gunum persembe idi ayin 30 u.nisan 11 de kan tahlili vericem.cok heyecanli ve stresli bir surec tabii.ins seninde hersey yolunda gider
Ay inşallah canım benim ya dikkat et kendine haberdar et merak ediyorum inşallah olur canım benim

İzmir'de bi doktor var Nurettin ersöz inçe benim bi akrabağım ona gitti ikizleri var şu an çok iyi bi doktor olarak söyledi istersen bi araştır git su hospitalda

Nasılsın canım benim

Çok stresliyim kimisi olumsuz konuşuyor kimisi olumlu ben olumsuz olanlardan uzak duruyorum elimden geldiği kadar ne kadar kaldı test gününe ağrın falan var mı

Canım çıktı mı sonuçların merak ediyorum valla bizde randevu aldık 25de gideceğiz muayene için başlayacağız inşallah
Canim selam.evde test yaptim pozitif bugun kan verdim yarin sonuclarimi alacagim.halen inananiyorum hamile olduguma.sen nasilsin

Canim selam.evde test yaptim pozitif bugun kan verdim yarin sonuclarimi alacagim.halen inananiyorum hamile olduguma.sen nasilsin
Ya ben sana ne demiştim valla çok sevindim bende çok aşırı heyecanlı ve korkuluyum randevu aldım işte şimdi hsg ister mi diye doktor kafama takılıyor yer araştırıyorum eğer isterse bu ay sonu hemen yaptıracağım senin doktorun istemiş miydi Can'ım rahim filmi gözün aydın tekrardan valla çok güzel oldu ya Harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…