Tüp bebekde Prograf kullananlar bi bakabilir mi?

scooby-doo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
332
548
33
33
Merhaba dondurulmuş embriyo transferi yaptırıcağım.bugün ki kontrolde doktorum ilaçlarımı yazdı tabi orda bakıp soramadım nedir bu diye evde baktım ki bağışıklık baskılayıcıymış PROGRAF adında bir ilaç.bunu kullanan var mı kullandıysanız bir yan etki yaptı mı merkezi arayıp sordum hemşire geri dönüş yapıcakmış.aranızda kullanan varsa bilgi almak istedim.

Ben kullanıyorum. Görünen bi yan etkisi olmadı bende.

Anladım peki bu yeni kullanılmaya başlanan bir ilaç mı ilk tedavimden bir kızım var o tedavide böyle bir ilaç kullanmadım o yüzden sormak istedim
Ben de bilmiyorum ki ilk kez tüp bebek yaptırdık transferden neredeyse 1 hafta öncesinde kullanmaya başladım. Belki probleme göre değişiyordur bende çikolata kisti ve ademniyozis var. Niye verdi bu ilacı ben de bilmiyorum

Bende bir problemde yok hatta bir kızım bile var ilk tedavimden fakat hatırladığım kadarıyla ilk tedavimde prednol kullanmıştım o da bağışıklık baskılayıcıydı doktorada ulaşamadım hemşire kullanın dedi kafam karıştı

Merhaba kızlar bende dondurulmuş embriyo transferi oldum.. bugün 3.gunum..bende prograf kullanıyorum.. bağışıklığı baskılamak için içiyorum ben..kızlar dünden beri idrarimda yoğun bir koku var..acaba ilaçların yan etkisi mi? Aşırı su içiyorum hadi enfeksiyon vs olamaz..3 litre su içiyorum zorluyorum kendimi..neden olabilir acaba ya

Merhaba canim ben transfer gunu basladim. Gunde 2 defa yan etki tok icme bulanti yapiyor. Yemekten 1 saat once ic rahat edersin. Yarim test sonucumu alicam. Baskilayici canim organ naklinde vucut kabul etsin diye veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…