- Konu Sahibi Senistanim
Olmadı,sağolun,darısı başınıza.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim bu 3. Tüp bebek denemem bu sefer embriyom dondurularak 2 ay sonra transfer edildi ve yarın test günüm. Bu güne kadar hiç belirti yaşamadım ama bugün sanki adet olacakmışım gibi karın ve bacak ağrıları yaşıyorum sanırım kafayı yiyeceğimböyle olan var mı?
Çok üzüldüm. İnşallah en yakın zaman da hayirli sonuçlar alırsınız sizdeOlmadı,sağolun,darısı başınıza.![]()
İnşallah bende olumlu sonucu alırım. Çok teşekkür ederim desteğiniz içinBenimde Adet olacak gibi ağrılarım oldu sürekli. hatta olmadı sandım adetim gelecek sandim ama çok şükür pozitif oldu sonucum. bugün doktorada sordum kasıklarımda ağrı oluyor dedim ilk zamanlarda olur normal dedi
Ay çok sevindim canımKızlar 8. Gün değerim 241 çift embriyo transfer edildi 5. Gün ikiz olabilir mi sizce
Ay inşallah canım ağzından bal damlıyor sağlıklı olsunlarda ikiz olsunAy çok sevindim canım7. Gün benim 43 veya 46 idi senin ikiz olabilir değerin çok iyi
![]()
Sağlıkla al kucağına inşallah Allah kalbinden geçeni karşına çıkarsınAy inşallah canım ağzından bal damlıyor sağlıklı olsunlarda ikiz olsun❤
Amin canım hepimize nasip olur inşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsinSağlıkla al kucağına inşallah Allah kalbinden geçeni karşına çıkarsın![]()
Canım belirti olmuyor ki herkesteBenim beşinci günüm hiç bir belirti yok umudumda kalmadı geçer mi bir kere kasıklarım agrısa mutlu olacağım ama yok hiç bir belirti
Dua et lütfen hamilesin ya dua olur seni orta kalite deyince ağladım sürekli kendimi toparladım derken belki derken hiç mi agrı sızı olmaz allahım ne olur kalbimdeki nasip eyle hayırlısı derken bile ağlıyorum neden geç dinlenmiş diyorum bir Umut işte ilk beşinci gün embriyo idi tutmadı bu üç gün tutarım diyorumCanım belirti olmuyor ki herkesteBen hiç hamilelik belirtisi yaşamadım ne mide bulantısı,ne kasık ağrısı, ne gögüs hassasiyeti hiç bir belirtim bu zamana kadar olmadı.
Modunu düşürme Allahın izninle tutunmuştur inşallah
Tabii ki tutar tutmama ihtimali olsa doktor sana onu transfer etmez zaten Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklı evlatlar dünyaya getirelim hepimizDua et lütfen hamilesin ya dua olur seni orta kalite deyince ağladım sürekli kendimi toparladım derken belki derken hiç mi agrı sızı olmaz allahım ne olur kalbimdeki nasip eyle hayırlısı derken bile ağlıyorum neden geç dinlenmiş diyorum bir Umut işte ilk beşinci gün embriyo idi tutmadı bu üç gün tutarım diyorum
Göz yaşlarımı tutamıyorum bende seni eski yazılarını okuyordum nasıl heyecanlı alışverişler yapmışsın ne güzel allahım inşallah ama hiç bir şey geçmiyor içimden allahım inşaallahTabii ki tutar tutmama ihtimali olsa doktor sana onu transfer etmez zaten Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sağlıklı evlatlar dünyaya getirelim hepimizBol bol dua et ümitsizliğe kapılma Allah ol derse tüm olmazlar bile olur
![]()
Allahım sana da nasip etsin inşallahGöz yaşlarımı tutamıyorum bende seni eski yazılarını okuyordum nasıl heyecanlı alışverişler yapmışsın ne güzel allahım inşallah ama hiç bir şey geçmiyor içimden allahım inşaallah
Ikiz olma ihtimali yüksek inşallah ikizdir. Benimde nasip olursa haftaya transfer İnşallah bende pozitif sonuç alırım.Kızlar 8. Gün değerim 241 çift embriyo transfer edildi 5. Gün ikiz olabilir mi sizce