Tüp bebekle gebelik oldu düşük başladı

gelartkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2020
476
215
53
32
Arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacim var.
6 Eylül 44
8 Eylül 167
10 Eylül 376
Beta bu şekilde ilerlerken haftasonu az kanamam oldu acile gittim yatış yapıldı.
12 Eylül 1242
13 Eylül 712
Doktor dedi muhtemelen düşük yapıyorsun. Kürtaj ister misin dedi kabul etmedim. Beta takibi yapılacak dedi.
Bugün ki değerim 738 çıktı.
Böyle olan oldu mu? Düşük başladı demek mi?

Geçmiş olsun evet düşük göstergesi bende tüp bebekle yaşadım ayni tecrübeyi 2 defa. Tavsiyem tekrar tedaviye başlamadan genetik incelemenizi ve pıhtılaşma olup olmadığını baktirmaniz yönünde. İlk gebeliklerde düşük normal karşılanıyor artik 2. ve 3.düşüklerden sonra araştırmaya yolluyorlar ancak bizim süreç maliyetli ve zor olunca baştan baktirmakta fayda var

Genetik inceleme ve pıhtılaşmaya tek düşükle bakıyorlar mi?

Beta takibinizi mutlaka devam ettirin allah korusun dis gebelik olmasin gecmis olsun

benimde öyle oldu canım maalesef bir kaç güne düşük yaptım

Beta kaç günde 0 oluyor. Bugün 600 lerde cuma tekrar bakılacak. Kürtaja gerek var mı falan dediler
benim 1 haftaya düşük başladı canım mecbur kürtaj oldum düşükten sonra beta bakmadım tabi ki ama 1800 olan değerim yavas yavas düşmüştü umarım bebeğine sağlıkla kavusursun canım

benim 1 haftaya düşük başladı canım mecbur kürtaj oldum düşükten sonra beta bakmadım tabi ki ama 1800 olan değerim yavas yavas düşmüştü umarım bebeğine sağlıkla kavusursun canım
Pazar akşam 1242 den bugün 600 lerde. İnşallah kürtaja gerek kalmadan düşer gider. Kanamam dün başladı. Senin daha büyükmüş anlaşılan canım

Pazar akşam 1242 den bugün 600 lerde. İnşallah kürtaja gerek kalmadan düşer gider. Kanamam dün başladı. Senin daha büyükmüş anlaşılan canım
geçen yıl 8 haftalık bu ay 1,5 aylıktı canım ((( kürtaj ol canım içeride parca kalır sana zarar veriri tekrar gebe kalmanı engeller((

Bunun için bı önlem alınıyor mu? Gidince hemen test yapıyorlar mı canım. Tekrar gebe kaldın mi
yapılıyor cnm cok sorgulamıyorlar .dr iki ay iğne ilaç kullanmamaı söyledi transfer öncesi ama benim başka saglık sorunum cıktıgı için henüz tedaviye başlayamadım ama iyi kide düşmüş cnm yoksaşu an 6,5 aylık olacaktı ve yasadıgım sorunda dolayı bebeğe zarar gelebilirdi

İşte her işte bir hayır var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…